Concurenţi noi la „Ferma vedetelor“: cine îi înlocuieşte pe Francesco Paglieri şi Diana Dumitrescu FOTO

Concurenţi noi la „Ferma vedetelor“: cine îi înlocuieşte pe Francesco Paglieri şi Diana Dumitrescu FOTO

Diana Dumitrescu a format echipă cu prietena ei, actriţa Magda Aboulumosha FOTO Pro TV

Actriţa Diana Dumitrescu şi Francesco, fiul Patriziei Paglieri, au părăsit emisiunea „Ferma vedetelor“, iar în locul lor, producătorii Pro TV au adus două vedete noi.

Ştiri pe aceeaşi temă

DJ Wanda şi luptătorul K1 Cristi Mitrea sunt noii concurenţi de la „Ferma Vedetelor“ care vor demonstra că se descurcă fără confortul de acasă.
 
Cei doi apar deja la fermă în spoturile care rulează de câteva zile la Pro TV, iar DJ Wanda poate fi văzută plângând încă din prima zi, în timp ce spune: „Pentru mine este foarte, foarte greu“. În acelaşi timp, Cristi Mitrea apare spunând către unul dintre concurenţi, care pare a fi Cosmin Natanticu: „Nu-l înghit pe băiatul ăsta.“
 
DJ Wanda şi Cristi Mitrea intră la Ferma Vedetelor FOTO Pro TV
 
 
Francisco, fiul Patriziei Paglieri, a fost primul care a plecat acasă după ce a pierdut duelul cu Daniel Iordăchioaie. Săptămâna trecută, Patrizia Paglieri aştepta cu bagajele pregătite să meargă la duel, însă, surprinderea tuturor, Diana Dumitrescu a ales-o pe Narcisa Suciu, cea care a şi învins-o.
 
„A fost o experienţă extrem de frumoasă, cu bune şi cu rele, şi mă bucur că am trăit-o. Regret ultimele două săptămâni de tensiuni, îmi pare rău că n-am putut să ne bucurăm mai mult. Îmi pare extrem de rău!“, a spus Diana la plecare. 
 
Partenera ei, Majda, a fost copleşită de lacrimi şi emoţii: „E ciudat sentimentul acela când îţi pleacă partenerul. Chiar cred că eşti mai puternic în doi!“.
 
citeste totul despre: