Concurenta care a încântat juriul de la „Românii au talent“ cu o piesă jazz: „Eleganţă, rafinament şi bun gust“

Concurenta care a încântat juriul de la „Românii au talent“ cu o piesă jazz: „Eleganţă, rafinament şi bun gust“

Mădălina Mantu FOTO Pro TV

Mădălina Mantu, în vârstă de 48 de ani, i-a încântat pe cei patru membri ai juriului de la „Românii au talent“, în ultima ediţie de audiţii, de vineri seara, 10 mai, cu o piesă jazz.

Mădălina Mantu a interpretat pe scena de la „Românii au talent“ piesa „A sentimental journey“, de la Doris Day, spre încântarea membrilor juriului, care au avut numai cuvinte de laudă la adresa concurentei. 
 
Mădălina Mantu este interpretă de jazz şi musical şi este stabilită în Hanovra, Germania. Concurenta, originară din Piatra Neamţ, s-a întors în România în urmă cu trei ani, după ce s-a îndrăgostit de „un poet patriotic“, alături de care susţien spectacole în ţară, după cum însăşi a mărturisit la interviul de prezentare.
 
„Eşti minunată, a lipsit un singur lucru: un single malt (whisky –n.r.)“, a spus Moisescu. 
 
„Mădălina, eşti o prezenţă extrem de agreabilă, ai cântat foarte frumos, ai şoptit şi mai frumos. Numărul tău a fost de o eleganţă, rafinament şi bun gust... îţi pot oferi din tot sufletul un «Da»“, a declarat şi Mihai Petre. 
 
Concurenta a trecut în etapa următoare cu patru de «Da» din partea juriului. Video-ul poate fi urmărit aici. 
 

În ediţia din 10 mai, Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre şi Florin Călinescu i-au ales pe cei 19 semifinalişti „Românii au talent“. La final, vedetele au profitat de ocazie pentru a transmite un mesaj cu dublu sens: o încurajare de a vota. 

„Semifinalele vă vor încredinţa şi dvs. o responsabilitate maximă“, a început Călinescu. „Nu uitaţi: ieşiţi la vot“, l-a completat Mihai Petre. „E cam ca la alegeri, să ştiţi“, a spus şi Andi Moisescu. „M-am săturat, de trei ani îmi spun oamenii: iar aţi mânărit, iar aţi aranjat? Nu este nimic aranjat, să vă fie clar. Dar efectiv câştigă «Românii au talent» cineva talentat, dar cu mai multe voturi. Doar dvs. hotărâţi cine câştigă finala“, a adăugat Călinescu. „Deci, concluzia este: ieşiţi la vot!“, a intervenit Mihai Petre. 

De săptămâna viitoare Pro TV va difuza galele live, două semifinale şi marea finală, de pe 31 mai. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: