Colinde şi piese Holograf în finala „X Factor“

Colinde
şi piese Holograf în finala „X Factor“

Concurenţii ajunşi în gale vor deschide finala X Factor cu un colind FOTO Antena 1

Doar câteva ore îi despart pe telespectatori de marea finală „X Factor“, difuzată de la 20.30, la Antena 1. Florin Ristei, Mădălina Lefter, Alex Maţaev şi Bogdan Bratiş sunt cei patru concurenţi rămaşi în cursa pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Seara se anunţă emoţionantă, mai ales că toţi concurenţii ajunşi în gale vor deschide finala „X Factor“ cu un colind şi îşi vor încuraja favoriţii din culise.

Cheloo nu are niciun reprezentant în concurs, în timp ce Delia şi Dan Bittman au câte doi. Dan Bittman e convins că are în grupa lui câştigătorul şi promite un adevărat „război“: „Îi vom bate de departe. Voi cânta în gală, alături de ambii concurenţi (Mădălina Lefter şi Bogdan Brotiş - n.r.), piese din repertoriul Holograf. Asta e atuul nostru, avem piese mai bune decât ei“.

Marele câştigător va fi desemnat în urma votului publicului. Mădălina Lefter, Bogdan Bratiş, Alex Maţaev şi Florin Ristei promit un spectacol de zile mari şi, pentru ca show-ul să fie complet, finala „X Factor“ se va încheia cu un recital al trupei Zdob şi Zdub.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: