Cocuţa şi Bogdan, eliminaţi înainte de marea finală Asia Express după ce au avut o ceartă aprinsă: „Cât de proşti am fost“ VIDEO

Cocuţa şi Bogdan, eliminaţi înainte de marea finală Asia Express după ce au avut o ceartă aprinsă: „Cât de proşti am fost“ VIDEO

Cocuţa şi Bogdan

Marea finală Asia Express va fi jucată de echipele formate din Oase şi CRBL şi Ruby şi Robert, după ce Bogdan şi Cocuţa au fost eliminaţi în a doua etapă a finalei reality show-ului de la Antena 1.

Ştiri pe aceeaşi temă

După o serie de probe care le-au pus răbdarea la încercare, Oase şi CRBL au reuşit să termine primii cursa, urmaţi de Ruby şi Robert, iubitul cântăreţei.

Coregrafii Cocuţa şi Bogdan, care au avut un conflict aprins şi au pierdut timp preţios, s-au clasat pe ultimul loc, ceea ce le-a adus şi eliminarea cu doar un pas înainte de marea finală Asia Express – Drumul Elefantului. 

Stresul şi oboseala şi-au spus cuvântul, iar cei doi s-au certat în repetate rânduri, pe tot parcursul misiunilor. Nici faptul că au avut un avantaj, elefantul auriu, cu care au putut sări peste o probă, la alegere, nu i-a ajutat. De altfel, ambii au fost conştienţi că şi-au redus singuri şansele de a fi în finala sezonului 2 Asia Express, iar producătorii au dezvăluit că discuţia aprinsă dintre cei doi nici măcar nu a fost difuzată în întregime, pentru că a durat 50 de minute.

„Chiar dacă ne aflam în cursa vieţii noastre, cred că am pierdut mai bine de jumătate de oră cu cearta noastră. Mi se derula în cap tot filmul, mă gândeam doar la cât de proşti am fost că ne-am certat chiar acum, în finală“, a declarat cu ochii în lacrimi Cocuţa, pe numele real Andra Gheorghe. 

§Cu tot stresul, certurile şi neînţelegerile, nu mi-aş fi dorit să trăiesc această experienţă cu nimeni altcineva. Andra este omul care este cel mai aproape de sufletul meu şi care mă cunoaşte cel mai bine. Îmi pare rău că am ieşit cu o zi înainte de finală, ăsta e cel mai mare regret“, a spus şi Bogdan Boantă izbucnind în lacrimi.

 

Marea finală Asia Express va fi difuzată de Antena 1 pe 16 aprilie, începând cu ora 20.00, iar Oase şi CRBL şi Ruby şi Robert vor lupta pentru a câştiga marele premiu - o amuletă în valoare de 30.000 de euro. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: