Claudia Pavel, despre comportamentul agresiv al lui Giani Kiriţă din show-ul „Exatlon“: „Este un om sufletist şi bun, care nu suportă nedreptatea“

Claudia Pavel, despre comportamentul agresiv al lui Giani Kiriţă din show-ul „Exatlon“: „Este un om sufletist şi bun, care nu suportă nedreptatea“

Claudia Pavel a vorbit despre comportamentul fostului coleg de competiţie, Giani Kiriţă FOTO Captură video

Claudia Pavel (33 de ani), fostă concurentă în show-ul „Exatlon“ de la Kanal D, a vorbit despre comportamentul agresiv al fostului fotbalist Giani Kiriţă, care face parte din echipa „Faimoşilor“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a primit recent sute de plângeri de la fanii reality show-ului „Exatlon“, de la Kanal D, cele mai multe vizând limbajul vulgar şi comportamentul agresiv al lui Giani Kiriţă. De asemenea, fanii s-au mobilizat şi au semnat o petiţie prin care cer eliminarea sportivului din competiţie.
 
Cu toate acestea, sportivul este susţinut de foştii săi colegi. Claudia Pavel a ţinut să dezvăluie care este „partea reală“ a fostului fotbalist şi cât de sensibil este cu adevărat.
 
„Eu sunt un susţinător al lui Giani şi aşa voi fi mereu. Giani este un om real, adevărat, care nu ar juca teatru pentru nimic în lume şi eu apreciez oamenii adevăraţi care nu îşi pun măşti. Este un om empatic, sufletist şi bun care nu suportă nedreptatea. Este firesc ca el să reacţioneze, însă în asemenea reality show-uri, cei prefăcuţi sunt, din păcate, cei care par îngeri pogorati din Rai“, a spus Claudia, potrivit wowbiz.ro. 

Giani Kiriţă FOTO Kanal D
 
Giani Kiriţă îşi jigneşte fără menajamente adversarii, ba chiar i-a stropit cu apă şi i-a scuipat în timpul probelor. Întrebat de prezentatorul show-ului, Cosmin Cernat, dacă nu crede că exagerează uneori, sportivul a replicat: „Îmi plac oamenii care nu au două feţe. Este mai bine aşa, îi spui adversarului în faţă ceea ce e de spus; îi convine, bine, nu-i convine, bine. Ăsta sunt! Adică nimeni nu mă poate schimba vreodată. Aşa am fost şi ca fotbalist, aşa sunt ca om. Nu îmi place să vorbesc pe la spate.“
 
Claudia Pavel le atrage atenţia celor care îl critică pe fostul fotbalist, subliniind faptul că „în junglă“ primează „lupta pentru supravieţuire“. 
 
„Se uită faptul că el şi toţi ceilalţi sunt în junglă şi lupta este de supravieţuire, în condiţiile acestea reacţionezi ca atare“, a adăugat Claudia Pavel. 
 
 
„Dragii mei, puteţi face încă un milion de petiţii. Tata tot acolo rămâne, staţi calmi. Dacă pentru o secundă credeţi că acele «grupuleţe» ale voastre în care vă scrieţi frustrările vor fi luate în seamă, înseamnă că aţi luat-o razna. Dacă nu sunteţi capabili să înţelegeţi ce înseamnă o competiţie, atunci nu mai fiţi capabili nici să vă daţi cu părerea despre asta“, a scris Roxana Kiriţă.
 
citeste totul despre: