Cine este Dudu Isabel, rockerul „periculos“ care a ales-o pe Loredana

Cine
este Dudu Isabel, rockerul „periculos“ care a ales-o pe Loredana

Profesoara Loredana (43 de ani) şi elevul Bărbuţă Sandu Traian (37 de ani), pe scena succesului. FOTO Pro TV

Cu vocea lui Bon Scott şi faţa lui Jon Bon Jovi, Bărbuţă Sandu Traian (Dudu Isabel), concurentul de 37 de ani din Cluj care a sedus-o pe Loredana la „Vocea României“, a câştigat deja premii muzicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Protagonistul celei mai recente ediţii de la „Vocea României“ a întors toate scaunele specialiştilor din juriu, exceptându-l pe Moga. „N-am auzit o voce de genul tău care să cânte atât de bine în toate cele trei sezoane“, l-a complimentat Smiley, în timp ce Brenciu, care şi-a rupt din nou butonul de la pupitru, încercând să-l apese mai tare, l-a asociat cu marile nume ale rockului internaţional. „Esti un Van Halen cu voce de Bon Scott şi faţă de Jon Bon Jovi. Aşa combinaţie n-am văzut în viaţa mea“, l-a caracterizat veteranul concertelor de la Sala Palatului. Isabel, cântăreţul şi compozitorul formaţiilor Vespera şi Hungry For Heaven, a ales-o, însă, pe Loredana drept profesoară. Diva a fost încântată de energia transmisă odată cu piesa „Jump“.

„Forţa, vigoarea şi bărbăţia îl fac un personaj unic şi periculos“, l-a ea pe concurentul tatuat, îmbrăcat cu pantaloni, fustă, cămaşă şi ghete negre şi accesorizat cu bijuterii şi o pălărie. . Obişnuit cu scena de la evenimente precum Peninsula, Posada Rock şi Constelaţii Rock, unde a câştigat trofee cu formaţiile Vespera şi Seven, participantul cu numele de scenă Dudu Isabel a afişat atitudinea unui star rock internaţional, la finalul performării. „Thank you!“, a strigat ardeleanul. În pofida experienţei, el a avut, iniţial, trac. „Am emoţii ca o fată de liceu la prima ei mână pe fund“, a recunoscut înainte de a urca pe scenă.

În traiectoria profesională, Isabel consideră că întâlnirea cu un public diferit faţă de cel nişat, cu care e obişnuit, îi va extinde orizonturile. „«Vocea României» reprezintă o ocazie de a-mi exprima personalitatea artistică într-un perimetru mediatic extins“, consideră tânărul.

FAMILIA N-A CREZUT ÎN MUZICA LUI
Tânărul spune că-şi datorează performanţa muzicală în primul rând studiului individual aprofundat şi apoi mentorilor săi, însă, în pofida unui devotament constant, părinţii nu i-au acordat credit complet talentului artistic. „Familia nu s-a împotrivit dorinţei mele de a face muzică, ci, mai degrabă, intenţiei de a transforma această preocupare într-o ocupaţie exclusivă“, recunoaşte el.

NOUA FIICĂ A LUI BRENCIU

În penultimul episod al audiţiilor pe nevăzute, Brenciu şi Moga au continuat discuţiile contradictorii. Încercând să atragă un concurent în echipele lor, cei doi şi-au criticat parcursurile profesionale: mentorul câştigătoarei de anul trecut s-a descris drept un artist ce cântă pentru mii de oameni din ţară, şi nu doar unul ce trăieşte în străinătate şi colaborează cu Maroon 5, în timp ce micul Mozzart s-a declarat un producător de hituri, şi nu un interpret de coveruri. Totuşi, profesorul fostei premiante, Julie Mayaya, şi-a completat echipa cu o interpretă dorită de toţi colegii săi. „Deja eşti în familia mea, o să anunţ acasă“, i-a spus Brenciu, cu zâmbetul pe buze, Denisei, care s-a remarcat în sezonul precedent de la „Românii au talent“, cu trupa Fiat Lux.

AUDIENŢĂ ISTORICĂ
Ediţia din 26 octombrie a înregistrat cea mai ridicată audienţă din cele trei sezoane. La nivel naţional, Pro TV a atins un rating de 15,1%, pe locul secund clasându-se filmul „Pe cont propriu“ (4,4%) de la Antena 1. La nivel urban, show-ul a bifat 16 puncte de rating.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările