Cine sunt ultimii finalişti Românii au talent: care au fost preferinţele publicului şi ale juriului VIDEO

Cine sunt ultimii finalişti Românii au talent: care au fost preferinţele publicului şi ale juriului VIDEO

Elena Gibson FOTO Pro TV

Telespectatorii au ales ultimii patru finalişti de la „Românii au talent“ 2019, în timp ce juriul a avut şansa de a salva un al cincilea concurent şi de a oferi un wild card. Tot vedetele au fost cele care au propus şi două numere pentru premiul de originalitate.

Corul de copii al Operei Naţionale, care a interpretat „Bohemian Rhapsody“, a fost preferatul publicului în a doua gală live „Românii au talent“. 
 
Al doilea în preferinţele telespectatorilor a fost dansatorul Aris Negoiţă, puştiul de 8 ani care a primit Golden Buzz-ul de la Smiley şi Bartoş, prezentatorii show-ului. În finala „Românii au talent“ au mai fost trimişi prin votul celor de acasă balerina Elena Gibson (42 de ani) şi cântăreţul Anton Joseph (24 de ani). 
 
Juriul a avut şansa de a salva un concurent, iar alegerea a fost Isabela Stănescu, fata de căldărari care cântă operă. 
 
În plus, în acest sezon, membrii juriului „Românii au talent“ au avut la dispoziţie un Wild Card, care le-a oferit posibilitatea de „a salva“ şi de a trimite în finală unul dintre concurenţii din cele două semifinale, iar alegerea a fost „regurgitatorul profesionist“ Stevie Starr, cunoscut şi drept „omul care înghite tot“. 
 
Acestora li se alătură în marea finală „Românii au talent“ cei cinci concurenţi aleşi după prima gală live, respectiv croitoreasa-cântăreaţă Ana Maria Pantaze (38 de ani), dansatoarea Ema Stoian (10 ani), magicianul Magitot, pianistul Rareş Bratu (15 ani) şi contorsionista Andreea Tucaliuc. 
 
1. Corul de copii al Operei Naţionale
 
 
 
2. Aris Negoiţă
 

3. Elena Gibson
 
   
4. Anton Joseph 
 
 
5. Isabela Stănescu
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: