Cine este ultima vedetă care participă la „Uite cine dansează!“: „Vreau să învăţ să transmit energie, cum o fac prin muzică“

Cine este ultima vedetă care participă la „Uite cine dansează!“: „Vreau să învăţ să transmit energie, cum o fac prin muzică“

„Uite cine dansează!“ şi-a definit lista de vedete care intră în ringul de dans FOTO Pro TV

Pro TV a anunţat numele ultimei vedete care intră în competiţia „Uite cine dansează!“, tabloul fiind complet pentru ceea ce postul anunţă a fi cea mai tare competiţie a dansului.

Liviu Teodorescu încheie lista concurenţilor care, începând din 6 martie, de la 20:30, intră în cea mai tare competiţie a dansului, „Uite cine dansează!“. Liviu a întors toate cele patru scaune ale antrenorilor de la „Vocea României“, are o carieră în muzică în ascensiune, iar acum este pregătit să le arate românilor că este şi un dansator foarte bun.

Carismatic, dezinvolt şi sincer. Aşa intră Liviu în ringul dansului şi vrea ca reprezentaţiile sale să nu fie uitate de către telepectatori. E hotărât să facă show şi să se bucure de fiecare clipă la „Uite cine dansează!“: „Am acceptat provocarea «Uite cine dansează!» cu toată dragostea, chiar dacă nu am făcut niciodată dans la un nivel atât de ridicat. Am un entuziasm uriaş şi mi-am propus să mă bucur din inimă de fiecare ediţie live!“.

Liviu Teodorescu este extrem de ambiţios, determinat să muncească, să înveţe şi să ajungă să danseze la fel de bine precum îşi compune piesele şi simte că are atuurile necesare: „Eu sunt de părere că munca este mama succesului. Ştiu că, dincolo de tehnica pe care trebuie să o stăpânesc, e extrem de important să transmit emoţie şi mă bazez pe asta foarte mult. Vreau să învăţ să transmit energie prin dans, aşa cum o fac deja prin muzică“.

Pe lângă faptul că are una dintre cele mai bune voci masculine din România, Liviu este compozitor şi textier, realizându-şi singur piesele. A compus melodii pentru artişti cunoscuţi din ţară, iar anul acesta şi-a îndeplinit visul de a avea propriul studio de producţie. Liviu şi-a construit pas cu pas cariera artistică şi a ştiut exact câtă emoţie şi pasiune să adauge în compoziţiile sale. Care e însă dozajul perfect pentru dans, vom afla de la el şi partenera sa de dans, din 6 martie, de la 20:30, la „Uite cine dansează!“. 

FOTO Pro TV 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: