Cine este Raluca Răducanu, fata cu vioara care a uimit publicul la „Românii au Talent”. Florin Călinescu: „Tu meritai o ediţie specială, o seară întreagă” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Răducanu la Românii au talent / FOTO PRO TV
Raluca Răducanu la Românii au talent / FOTO PRO TV

Raluca Răducanu a uimit publicul la „Românii au talent”, sezonul 11, atât cu numărul ei, cât şi cu vioara personalizată cu pietre swarovski.

„Dintotdeauna mi-a plăcut să cânt cu vocea, dar tatăl meu a considerat că solistele nu sunt atât de bine tratate şi că nu se pretează ca femeie să fii solistă, drept urmare mi-a interzis în totalitate să cânt cu vocea şi eu cântam pe ascuns, în baie, sub plapumă, pe oriunde apucam, nu mai să nu mă asculte el pentru că nu era ok.”, a spus Raluca Răducanuatunci când s-a prezentat.

Juraţii emisiunii au rămas uimiţi de talentul şi de înfăţişarea tinerei, care purta o rochie sclipitoare şi a cântat la o vioară lucrată manual cu peste 100 de mii de pietre swarovski.

„Nu pot să mă uit la tine, fiindcă străluceşti şi la propriu şi la figurat. Cred că şi marţienii te văd la ora asta”, a spus Florin Călinescu, acesta întrâbând-o şi cum s-a gândit la ţinuta asta.

„Instrumentul este cel care a adus şi ţinuta. Este o vioară lucrată manual cu peste 100 de mii de pietre swarovski”, a spus artista.

Aceasta a primit patru de „DA” din partea juraţilor şi a trecut în etapa următoare. „Tu meritai o ediţie specială, o seară întreagă. Scumpa mea, eşti o bucurie la casa omului, eşti cea mai veselă fată pe care eu am văzut-o în 5-6 ani de emisiune aici”, a spus Florin Călinescu.

Cine este Raluca Răducanu

Raluca Răducanu a absolvit Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, este fostă concurentă X Factor şi Eurovision şi solistă şi instrumentistă în trupa The Jacks. Artista este şi membră a ONG-ului „Taxiul cu Bomboane”, o asociaţie non-profit care aprovizionează cu donaţii cămine de copii, spitale şi aziluri de bătrâni.

În mai, Raluca Răducanu a demarat o iniţiativa de mulţumire a medicilor şi angajaţilor din spitale care tratau pacienţii COVID-19. Prima prestaţie a Ralucăi Răducanu a avut loc la spitalul Colţea din Bucureşti.  „A fost unul dintre momentele în care am simţit că trăiesc cu adevărat”, spunea atunci violonista.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite