Cine sunt primii finalişti „Survivor“ şi când va avea loc marea finală a competiţiei de la Kanal D

Cine sunt primii finalişti „Survivor“ şi când va avea loc marea finală a competiţiei de la Kanal D

Dan Cruceru este prezentatorul „Survivor“ FOTO Kanal D

Primul sezon „Survivor“, difuzat de Kanal D, se apropie de final. Şase concurenţi vor lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

După patru luni în care concurenţii au evoluat pe traseele din Republica Dominicană, au legat alianţe şi au construit strategii, show-ul „Survivor România“ se apropie de bătălia finală. Premiul cel mare pus în joc de Kanal D este de 50.000 de euro.   
 
Lola şi Emanuel s-au calificat deja în finala „Survivor România“, în urma unei confruntări dramatice. În competiţie au mai rămas şase concurenţi: Elena Ionescu, Cezar Juratoni, Emy Alupei, Lola Crudu, Emanuel Neagu şi Iancu Ster
 
Semifinalele vor putea fi urmărite sâmbătă, 23 mai, şi duminică, 24 mai, la Kanal D.
 
Sâmbătă, 30 mai, de la ora 20:00, desemnarea câştigătorului  „Survivor România“ va avea loc în direct, la Kanal D, prin votul publicului.
 
„Mai e foarte puţîn până vom află câştigătorul acestei competiţii. Este impresionantă evoluţia acestor concurenţi, i-am urmărit de-a lungul timpului, în diverse ipostaze, i-am simţit cât efort depun pentru a se autodepăşi. Îi respect pe toţi şi îmi doresc să câştige cel care merită cel mai mult acest trofeu“, a declarat Dan Cruceru, prezentatorul show-ului.  
 
Dan Cruceru FOTO Kanal D

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: