Cine sunt primele vedete anunţate la „Te cunosc de undeva“: Monica Anghel va concura alături de fratele ei

Cine sunt primele vedete anunţate la „Te cunosc de undeva“: Monica Anghel va concura alături de fratele ei

Alex şi Monica Anghel FOTO Antena 1

Reprezentanţii postului Antena 1 au anunţat primele vedete care vor concura în noul sezon al show-ului transformărilor „Te cunosc de undeva“, prezentat de Cosmin Seleşi (41 de ani) şi Alina Puşcaş (33 de ani).

12 concurenţi vor intra în jocul transformărilor în cel de-al 14-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva“, care va debuta în toamnă. În premieră, în acest sezon, în faţa telespectatorilor Antenei 1 şi a juriului format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan vor apărea patru perechi de artişti, în timp ce patru concurenţi vor evolua singuri.
 
Aşadar, Monica Anghel va urca pe scenă alături de fratele său, Alexandru, Liviu Vârciu va concura din nou alături de bunul său prieten Andrei Ştefănescu, în timp ce Bella Santiago, câştigătoarea celui mai recent sezon „X Factor“, şi Sorana Darclee Mohamad, fosta componentă a trupei A.S.I.A., vor evolua solo.
 
Monica şi Alex Anghel vor cânta pentru prima dată împreună într-un show de divertisment de o asemenea anvergură, iar Alex este emoţionat să fie alături de celebra sa soră. 
 
„Am emoţii, dar aştept transformările cu siguranţă şi nerăbdare, pentru că sunt cu sora mea şi am mare încredere în ea. Şi ea are încredere în mine, pentru că altfel nu am fi fost aici împreună şi sunt convins că o să fie bine. Mi-ar plăcea să-mi pice la ruletă Monica Anghel. Mi-ar plăcea să văd dacă o cunosc cu adevărat“, a spus Alexandru Anghel. 
 
„Am venit cu sufletul deschis şi am zis că, indiferent ce-o fi, vreau să mă bucur de fiecare personaj, de fiecare moment, de fiecare întâlnire a noastră cu toată lumea. Vreau să fiu relaxată, nu mă interesează punctele. Noi ne-am propus să ne distrăm şi să ne bucurăm de fiecare transformare. O mică problemă am la dansurile în sincron. Mie îmi place să dansez, dar cum vreau şi cum ştiu eu“, a declarat Monica Anghel, râzând. 
 
Alex şi Monica Anghel FOTO Antena 1
 
La rândul ei, câştigătoarea „X Factor“ 2018, Bella Santiago, se bucură nespus să urce pe scena transformărilor. „Mi se pare foarte tare să vin aici, la «Te cunosc de undeva». Colegii sunt foarte amuzanţi şi mă simt confortabil“, a mărturisit artista de origine filipineză. 
 
Bella Santiago FOTO Antena 1
 
„Am primit vestea că voi fi la «Te cunosc de undeva» cu o ţopăitură de fericire, pentru că îmi doream mult să fac parte din acest proiect. De felul meu iau lucrurile foarte în serios şi sunt foarte competitivă cu mine însămi, aşa că va trebui să mă detaşez şi să îmi repet că acesta e doar un joc şi nu un concurs propriu-zis. Pe majoritatea colegilor îi ştiu de mult şi mi-s tare dragi şi mă bucur să-i descopăr pe cei pe care nu-i ştiu. Sunt foarte diferiţi şi fiecare dintre ei are doza de nebunie care îi face atât de speciali“, a declarat Sorana Darclee Mohamad.
 
Sorana Darclee FOTO Antena 1
 
Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, care formează unul dintre cele mai iubite duete care au urcat pe scena show-ului şi câştigători ai celui de-al 11-lea sezon, sunt pregătiţi pentru noi transformări. „La mine e a cincea oară când vin la «Te cunosc de undeva», Liviu vine pentru a patra oară, deci noi am venit de nouă ori. Oricum, am venit «să ne facem de râs» şi de data asta (râde)“, a spus Andrei Ştefănescu. „Sperăm să ne pice şi personaje bune. E nebunie“, a adăugat Liviu Vârciu. 
 
Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu FOTO Antena 1

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: