Cine va prezenta „Acces Direct“, în locul Simonei Gherghe FOTO

Cine va prezenta „Acces Direct“, în locul Simonei Gherghe FOTO

Simona Gherghe intră în concediul de maternitate FOTO Antena 1

Simona Gherghe (40 de ani), prezentatoarea emisiunii „Acces Direct“, de la Antena 1, intră de luni în concediu prenatal şi va fi înlocuită de o actriţă.

Cristina Cioran, în vârstă de 41 de ani, va prezenta, începând de luni, 18 martie, emisiunea „Acces direct“, la Antena 1, anunţă reprezentanţii postului.

 Ea o va înlocui pe Simona Gherghe, care a intrat, de astăzi, în concediu prenatal. 
 
„M-am bucurat foarte mult să aflu că eu sunt cea aleasă de echipă să o înlocuiesc pe Simona, pe perioada concediului ei de maternitate, şi abia aştept să încep emisiunea. Am ceva emoţii, pentru că nu este uşor să le prezinţi telespectatorilor cazurile sociale, unele mai grave, altele care te pot afecta emoţional. Însă abia aştept să înceapă această perioadă din viaţa mea. Telespectatorii sper să mă primească cu bucurie în casele lor, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00“, spune Cristina Cioran.
 
Cristina Cioran FOTO Antena 1
 
La finalul ediţiei de astăzi, Simona Gherghe şi-a luat rămas bun de la telespectatori şi i-a predat „ştafeta“ emisiunii Cristinei Cioran. 
 
Simona Gherghe va deveni în curând mamă pentru a doua oară. Vedeta va aduce pe lume un băieţel după ce, în urmă cu doi ani, a născut o fetiţă, Ana Georgia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: