Cine va face parte din juriul „Vedeta Populară“, talent show-ul de folclor prezentat de Iuliana Tudor la TVR 1

Cine va face parte din juriul „Vedeta Populară“, talent show-ul de folclor prezentat de Iuliana Tudor la TVR 1

Iuliana Tudor îşi doreşte să asigure continuitate fenomenului muzical folcloric din România FOTO TVR

TVR a dezvăluit titlul talent show-ului de folclor pe care Iuliana Tudor îl va prezenta în această toamnă, precum şi numele vedetelor care vor face parte din juriul noii emisiuni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Emisiunea „Vedeta populară“, prezentată de Iuliana Tudor, va debuta la TVR 1 pe 22 octombrie şi va fi difuzată în fiecare duminică, de la ora 21.00.

Din juriul show-ului vor face parte Grigore Leşe, una dintre cele mai respectate voci ale culturii noastre tradiţionale, poetul Mircea Dinescu, interpreţii de muzică populară Laura Lavric şi Constantin Enceanu şi realizatoarea TVR Elise Stan. Acompaniamentul muzical va fi asigurat de Orchestra Naţională Valahia, a Primăriei Capitalei, susţinută de Creart, iar actorii Lucian Ghimişi şi Dan Clucinschi vor fi coprezentatori. 

„Vedeta Populară“ este un talent show de folclor, în care vor urca pe scenă interpreţi care visează să devină celebri şi cântă muzică populară. Aceştia vor trece prin trei probe. 

„Sunt, poate, mai bine de 15 ani de la ultimul concurs naţional destinat interpreţilor de folclor pe care l-a organizat TVR. Era momentul pentru lansarea unui astfel de format la postul public de televiziune, oferind astfel o platformă importantă de lansare interpreţilor de muzică populară. Cu noul proiect dorim să asigurăm continuitate fenomenului muzical folcloric din România şi să lansăm noi talente“, a declarat Iuliana Tudor. 

Tineri, copii, maturi, dar cu toţii pasionaţi de folclor, speciali prin poveştile de viaţă pe care le au şi înzestraţi cu voci extraordinare, au trecut cu brio de preselecţiile organizate de echipa talent show-ului în şapte dintre oraşele României – Iaşi, Oradea, Timişoara, Craiova, Constanţa, Sibiu şi Bucureşti. Ei vor îmbrăca straie populare din cele şapte regiuni istorice ale ţării şi, din 22 octombrie, vor urca pe scenă pentru a dovedi că pot deveni „Vedeta populară“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările