Cine este noul realizator al emisiunii „Binili Învinge“ de la Radio Guerrilla şi când va fi difuzată FOTO

Cine este noul realizator al emisiunii „Binili Învinge“ de la Radio Guerrilla şi când va fi difuzată FOTO

FOTO Arhivă

Gojira (George Andreescu) se alătură postului Radio Guerrilla, unde va realiza emisiunea „Binili învinge“, începând din toamnă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gojira preia cârma emisiunii „Binili Învinge“, din 2 septembrie, când postul va trece la grila de toamnă. 
 
„Binili învinge“, care va fi difuzată de luni până vineri, pe intervalul 14.00 - 16.00 (cu excepţia zilei de marţi, când este emisiunea „Metope“ a lui Theodor Paleologu), a fost prezentată de Alexandru Anghel până în primăvara acestui an, până când a plecat la Smart FM, scrie Pagina de Media. 
 
„Luni, 2 septembrie, când ne întoarcem din Starea de Briză, nu o s-o facem cu mâna goală, Radio Guerrilla primindu-l cu braţele deschise în mijlocul grilei pe Gojira, talentat fiu al Ţăndăreiului, talentat DJ, talentat om de televiziune, talentat om de radio sau invers. Gojira, alintat de prieteni Gicu, absolvent de medicină de felul lui, va realiza emisiunea «Binili Învinge!», difuzată luni-vineri în intervalul 14:00-16:00, mai puţin marţi când se opreşte pentru a asculta împreună cu noi «Metope», emisiunea lui Theodor Paleologu“, anunţă reprezentanţii Guerrilla. 
 
Nume nou la Radio Guerrilla. Gojira spune „Binili învinge”
Gojira FOTO Pagina de Media 

„În principiu, vin să fac o emisiune care să cam spargă cărămizi cu capul. Eu, de fel, sunt mai punkist, şi fix asta o sa se simtă şi pe radio. Discutând cu Dobro, mi-am dat seama că o sa am un grad de libertate total şi mă pot transpune în FM aproape în întregime. E posibil să deranjeze, e posibil să nu sune tocmai a radio ce-o să se-ntâmple zilnic în emisiunea mea, dar, clar o să ne distrăm. De asemenea, voi fi cât mai aproape de Nic Cocârlea. Extrem de aproape... de Nic... Mmm, Cocârlea“, a declarat Gojira, potrivit sursei citate. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: