Cine sunt noile vedete anunţate pentru prima ediţie Fort Boyard: „Bucuria mea a fost şi mai mare în momentul în care am aflat că sunt în echipă cu Moroşanu“

Cine sunt noile vedete anunţate pentru prima ediţie Fort Boyard: „Bucuria mea a fost şi mai mare în momentul în care am aflat că sunt în echipă cu Moroşanu“

Cătălin Moroşanu a câştigat deja alte două show-uri difuzate de Pro TV

Pro TV a dezvăluit numele altor cinci vedete care vor apărea în primul sezon al show-ului „Fort Boyard“, printre care şi kickboxerul Cătălin Moroşanu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ruby, Roxana Ionescu, Cătălin Moroşanu, Vasile Calofir şi Sonny Flame formează a patra echipă de vedete ce va apărea în prima ediţie „Fort Boyard“ prezentată de Paul Ipate şi Octavian Strunilă. 
 
 
După ce în Africa în reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ a ajuns până în finală, Ruby a acceptat fără să stea pe gânduri şi noul proiect pregătit de Pro TV.
 
„Am fost cea mai fericită să aud că mă aşteaptă o nouă aventură. Nu mă gândeam niciodată că o să ajung să fac parte din show-ul care m-a ţinut cu sufletul la gură în copilărie. Sunt încântată şi entuziasmată de ce s-a petrecut la «Fort Boyard» şi mi-ar plăcea să fiu acolo executând probe în fiecare zi, dacă s-ar putea. Bucuria mea a fost şi mai mare în momentul în care am aflat că sunt în aceeaşi echipă cu Moroşanu. Alături de el am mai trecut printr-o experienţă asemănătoare, dar mult mai agresivă, atunci când am fost în junglă. Ne-am amintit de toate greutăţile prin care am trecut împreună acolo şi am retrăit nişte momente pline de emoţii“, a declarat cântăreaţa.
 
„Când am primit telefonul cu invitaţia la «Fort Boyard», am crezut că visez. A fost emisiunea mea preferată în copilărie! Ţin minte cum mă imaginam în fortăreaţă trecând cele mai dificile probe. Acum sunt fericită că am avut ocazia să particip la acest concurs, simt că am câştigat cea mai tare experienţă din viaţa mea. Cel mai emoţionant moment a fost acela când am intrat în fort şi arăta fix ca la televizor, iar personajele erau aceleaşi! Multumesc că v-aţi gândit la mine, chiar mă simt norocoasă“, a mărturisit şi Roxana Ionescu, fostă concurentă la „Ferma Vedetelor“.

Vasile Calofir, Ruby, Cătălin Moroşanu, Roxana Ionescu şi Sonny Flame FOTO Pro TV 

Actorul Vasile Calofir a demonstrat că este un învingător după ce a ajuns până în finala ultimului sezon „Ferma Vedetelor“. 
 
„Am acceptat  propunerea de a participa la «Fort Boyard» în primul rând dintr-o mare curiozitate pentru o aventură de proporţii! În al doilea rând, informându-mă despre ce înseamnă «Fort Boyard», am zis că e momentul potrivit, în viaţa mea, în care să fac un «bungee-jumping» emoţional. Ca actor, cred că ai nevoie de astfel de experienţe pentru a ieşi din confortul pe care ţi-l creează spaţiul artistic. Deci, aveam nevoie de adrenalina, suspansul, explorarea limitelor personale, aventura, riscul, emoţiile nemăsurate pe care le presupune «Fort Boyard». Să nu uităm că artiştii rămâni sunt, totuşi, nişte copii extrem de curioşi şi atunci am dorit să văd cum e. N-am ezitat, am acceptat imediat, fără să întreb nimic. Va fi wow cu siguranţă“, crede actorul. 
 
Cătălin Moroşanu le-a arătat telespectatorilor că este pregătit pentru orice şi face faţă cu brio oricărei provocări, după ce a ieşit învingător din alte două emisiuni ale postului – primul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ şi sezonul 10 „Dansez pentru tine“
 
„Am acceptat să particip la «Fort Boyard» pentru că sunt un om căruia îi plac provocările. Cu acest show mi-am amintit de experienţa trăită în junglă şi am vrut să rememorez senzaţiile trăite acolo, să îmi testez din nou limitele. Mi-a plăcut mult echipa cu care am fost“, a spus Moroşanu. 
 
„Am văzut, la un moment dat, o stire pe internet conform căreia Pro TV urmează să filmeze emisiunea «Fort Boyard», şi, din clipa aceea, mi-am spus: «Wow! Trebuie neapărat să merg la emisiunea asta!» O ştiam încă de când eram copil şi sunt o fire căreia îi plac mult atât aventurile, cât şi provocările. Nu au trecut nici câteva zile de când văzusem ştirea şi am primit un telefon prin care mi s-a propus să particip. Atunci mi-am dat seama că legea atracţiei chiar funcţionează. Am acceptat fără să stau pe gânduri! Abia aşteptam“, a spus şi cântăreţul Sonny Flame.
 
citeste totul despre: