Cine este Moş Fouras de la Fort Boyard

Cine este Moş Fouras de la Fort Boyard

Pere Fouras este celebrul personaj al formatului, care se regăseşte în toateţările în care se produce emisiunea FOTO Facebook Pro TV

Emisiunea „Fort Boyard“ de la Pro TV a început duminica aceasta, iar prima echipă de vedete care a trecut testul a fost formată din Mihaela Rădulescu, Sandra Izbaşa, Corina Bud, Vlad Logigan şi Adrian Nartea. Toată lumea se întreabă, însă, cine se află în spatele celebrului personaj Moş Fouras, bătrânul care păzeşte fortul şi le pune beţe în roate concurenţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele mai multe voci sunt de părere că cel care îl interpretează pe Moş Fouras (Pere Fouras) este actorul Marius Manole, potrivit Pagina de Media. Chiar dacă Pro TV nu a confirmat înca zvonurile, există o mare şansă să fie adevărat, cu atât mai mult cu cât Manole este familiar cu emisiunile de la Pro TV, fiind câştigătorul show-ului „Uite cine dansează“.
 
În prima ediţie, Mihaela Rădulescu, Sandra Izbaşa, Corina Bud, Vlad Logigan şi Adrian Nartea şi-au unit forţele pentru a strânge cât mai mulţi bani. Cei cinci au trecut prin probe contra-timp ca „Râşniţa de cafea“, „Jaf la muzeu“, „Luptă în noroi“, „Teava de evacuare“, „Camera de gheaţă“ şi au răspuns la ghicitori, scopul fiind să adune cât mai multe chei cu ajutorul cărora să desfacă indiciile pentru proba finală, cea care le aduce banii - ghicirea unui cuvânt pe care trebuie să-l formeze pe literele din arena tigrilor. Suma acumulată la finalul probelor a fost de 10.160 de euro. Jumătate din această sumă se va duce către Tăşuleasa Social, o tabără pentru copii săraci, care plantează copaci în zone despădurite.

Vedetele pe care le vom urmări duminica viitoare, de la 20.30, sunt: cântăreaţa Andreea Antonescu, actorul Mihai Rait, prezentatorul TV Mircea Zara, realizatoare TV Elena Lasconi şi luptătorul de MMA Ciprian Şchiopu.

„Fort Boyard“ este filmat integral în Franţa, în strâmtoarea Pertuis d'Antioche, chiar în fortul original, construit de Napoleon Bonaparte între anii 1801-1857. Lansat iniţial în anul 1990, show-ul a fost difuzat pentru prima dată în Franţa şi a fost preluat în scurt timp în întreagă lume, iar printre ţările care au difuzat acest format se număra Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Germania, Olanda, Rusia, Spania şi Statele Unite ale Americii. „Fort Boyard“ a fost transmis de Pro TV de-a lungul mai multor ani, în versiunile difuzate din Franţa.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: