Cine o înlocuieşte pe Anamaria Prodan în noul sezon „Gospodar fără pereche“, de la Pro TV

Cine o înlocuieşte pe Anamaria Prodan în noul sezon „Gospodar fără pereche“, de la Pro TV

Anamaria Prodan a prezentat „Gospodar fără pereche“ timp de două sezoane FOTO Pro TV

Reprezentanţii Pro TV au anunţat cine o înlocuieşte pe Anamaria Prodan (46 de ani) la „Gospodar fără pereche“, după ce impresarul sportiv a renunţat la a mai prezenta emisiunea matrimonială.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anamaria Prodan a anunţat recent că nu va mai prezenta „Gospodar fără pereche“. Astfel, emisiunea matrimonială va avea o nouă prezentatoare, cea care preia cârma show-ului în cel de-al treilea sezon fiind Geanina Ilieş. 
 
Încântată şi entuziasmată de faptul că va prezenta emisiunea de la Pro TV, Geanina a declarat: „Sunt extrem de bucuroasă să fiu parte din acest proiect. Preiau ştafeta de la Anamaria, care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, şi îmi doresc să ducem mai departe emisiunea: gospodarii sunt senzaţionali, iar noul sezon vine cu un suflu complet nou. Sunt foarte entuziasmată şi de-abia aştept să începem filmările“.
 
Geanina Ilieş FOTO Pro TV 
 
Geanina a vorbit şi despre concurenţii celui de-al treilea sezon al emisiunii matrimoniale, bărbaţi muncitori şi cu aşteptări mari, şi le-a transmis un mesaj femeilor care îşi caută jumătatea: „Fiecare dintre ei are ceva special, un şarm aparte şi o serie de preferinţe şi aşteptări pentru femeile visurilor lui pe care trebuie să le respectăm neapărat. Voi, cele care citiţi mesajul meu, ar trebui să intraţi chiar acum să vă înscrieţi, pentru că altfel veţi regreta că v-au scăpat băieţii ăştia minunaţi. Harnici sunt, frumoşi sunt, pe picioarele lor sunt, mai lipseşte doar să-şi condimenteze vieţile cu iubire. În viaţă, importantă este liniştea sufletească şi inspiraţia pe care ne-o dă cel de lângă noi. Abia aştept să fiu alături de ei şi sper să îi ajut să-şi găsească sufletul pereche“.
 
Geanina Ilieş FOTO Pro TV 
 
După ce a fost la cârma emisiunii „Gospodar fără pereche“ timp de două sezoane, încheiate cu două nunţi, Anamaria Prodan Reghecampf a renunţat pentru o perioadă la televiziune, pentru a se putea dedica familiei sale: „Nu mai am timp. Am fost în America, iar Sarah mi-a plâns în braţe ca atunci când era mică, pentru că urmează cel mai important meci pentru ea şi eu nu o să pot fi acolo. Bebe, şi el, îmi spune că nu o să fiu lângă el când o să candideze la preşedinţia şcolii, Rebecca îmi reproşează şi ea că de jumătate de an nu am mai fost la ea… Intru şi în perioada de transfer, iar asta ar însemna să nu-i mai văd pe ai mei. Nu-mi ajung 24 de ore! Gospodarii sunt minunaţi, sezonul ăsta o să fie fabulos“. 
 
Anamaria Prodan a avut şi un sfat pentru Geanina Ilieş: „Să-i facă să se simtă bine, să fie în largul lor, asta e cel mai important“.
 
Fetele interesate de gospodarii fără pereche se pot înscrie în continuare pe gospodarfarapereche.protv.ro sau la numărul de telefon 0728.188.511. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: