Cine o va înlocui pe Gabriela Cristea la „Te vreau lângă mine“ în perioada concediului de maternitate

Cine o va înlocui pe Gabriela Cristea la „Te vreau lângă mine“ în perioada concediului de maternitate

Gabriela Cristea va avea un copil cu cântăreţul Tavi Clonda FOTO Kanal D

Gabriela Cristea se pregăteşte pentru venirea pe lume a primului ei copil. În locul prezentatoarei de la Kanal D va veni, începând din 18 septembrie, o cunoscută vedetă de televiziune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bianca Drăguşanu va prelua ştafeta prezentării emisiunii matrimoniale „Te vreau lângă mine“ de la Kanal D, dupa ce Gabriela Cristea va lua o pauză de televiziune odată cu venirea pe lume a primului ei copil.
 
„Am foarte mari emoţii, dar cunoscând deja oamenii care lucrează la Kanal D şi văzând cât de repede s-a integrat Victor (n.r. Victor Slav) în echipă, sunt convinsă că mă voi simţi foarte bine în această formulă. Am urmărit emisiunea «Te vreau lângă mine», îmi plac foarte mult poveştile de viaţă prezentate în platoul show-ului, abia aştept să le dezbat alături de telespectatori. Va fi o experienţă constructivă şi îmi doresc să mă ridic la nivelul aşteptărilor celor din faţa micilor ecrane şi ale celor care au avut încredere în mine“, a declarat Bianca Drăguşanu.
 
Bianca Drăguşanu va prezenta emisiunea „Te vreau lângă mine“ de la Kanal D  
 
Noua prezentatoare va intra în casele telespectatorilor începând de luni, 18 septembrie, şi va putea fi urmărită prezentând „Te vreau lângă mine“ de luni până vineri, de la ora 13.00, şi în fiecare sâmbătă, de la ora 16.00, la Kanal D.
 
Bianca Drăguşanu a devenit cunoscută ca asistentă TV la emisiunea „Un show păcătos“, prezentată de Dan Capatos la Antena 1, după care a participat la „Burlăciţa“, tot de la Antena 1. A avut relaţii intens mediatizate cu Cătălin Botezatu şi cu fotbalistul Adrian Cristea, iar în 2014 s-a căsătorit cu fostul prezentator meteo de la Pro TV Victor Slav. Cei doi au divorţat după doar trei luni, însă ulterior şi-au reluat relaţia şi acum au împreună o fetiţă, Sofia Natalia, în vârstă de un an.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: