Cine îl va înlocui pe Dragoş Bucur în cel de-al cincilea sezon „Visuri la cheie“ FOTO

Cine îl va înlocui pe Dragoş Bucur în cel de-al cincilea sezon „Visuri la cheie“ FOTO

Un alt actor îl va înlocui pe Dragoş Bucur în emisiunea „Visuri la cheie“ de la ProTV FOTO ProTV

După patru sezoane, Dragoş Bucur a decis să renunţe la proiectul „Visuri la cheie“, una dintre cele mai de succes emisiuni difuzate de Pro TV. În cel de-al cincilea sezon, rolul de prezentator îi va reveni unui alt actor, anunţă reprezentanţii postului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, actorul Corneliu Ulici (35 de ani) este noul prezentator „Visuri la cheie“. 

Începând din acest sezon, Corneliu va prezenta emisiunea „Visuri la cheie“ şi, împreună cu echipa de arhitecţi, designeri şi constructori, va schimba destinele unor familii cu care viaţa a fost dură.
 
„Sunt onorat să fac parte din echipa «Visuri la cheie». Acest proiect este o mare provocare pentru mine. Am urmărit cu emoţie emisiunea în fiecare sezon şi am apreciat întotdeauna ce au făcut Dragoş Bucur şi întreaga echipă, aşa că bucuria că voi duce mai departe această poveste frumoasă este de nedescris. Sunt fericit că voi avea ocazia să cunosc oameni noi, familii pentru care vom face totul ca vieţile lor să fie mai bune. Îmi doresc ca la finalul acestui sezon, împreună cu echipa «Visuri la cheie», să trag linie şi să adun cât mai multe zâmbete din partea familiilor care au nevoie de ajutorul nostru.”, a declarat Corneliu Ulici.
FOTO ProTV
   
 
Corneliu este un actor îndrăgit, pasionat şi de tot ce înseamnă construcţii şi grădinărit şi se implică frecvent în activităţi caritabile. Prezentatorul „Visuri la cheie“ spune că îi place să meşterească orice, de la obiecte şi mobilier din lemn până la structuri complexe, şi iubeşte să-şi petreacă timpul la ţară, alături de părinţii săi. 

În urmă cu mai bine de 15 ani, Corneliu se înscria în concursul „Popstars“ la PRO TV, a ajuns în finală şi a făcut parte din trupa Bliss, formată în urma competiţiei.
 
După ce a renunţat la muzică, s-a dedicat actoriei, fiind absolvent al Universităţii Naţionale de teatru şi Film I.L. Caragiale din Bucureşti. De-a lungul timpului, a jucat în mai multe filme, printre care  „Comrade Detective“, „The crucifixion“ şi „Ceva bun de la viaţă“, scurt-metraje şi spectacole de teatru. 

FOTO ProTV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările