Cine sunt finaliştii show-ului „Vedeta Populară“ şi când are loc marea finală de la TVR 1 FOTO

Cine sunt finaliştii show-ului „Vedeta Populară“ şi când are loc marea finală de la TVR 1 FOTO

Finala show-ului „Vedeta populară“ de la TVR 1 va avea loc joi, 14 iunie FOTO TVR

Finala concursului de folclor de la TVR 1, „Vedeta Populară“ va avea loc mâine seară, iar cei cinci finalişti se luptă pentru marele premiu de 100.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ştefan Negru, din Moldova, Ioana Milculescu din Oltenia, Cătălina Rotaru (din Cluj, dar reprezentând Bucovina), Alin Ienciu din Ţinutul Pădurenilor şi Manuela Bucătaru, din Bucovina, urcă pe scenă în finala talent show-ului de folclor de la TVR 1. 
 
În ziua debutului Campionatului Mondial FIFA Rusia, cei cinci campioni talentaţi îşi joacă şansa în finala „Vedeta populară“. Vor lupta să convingă juriul şi publicul că merită să primească titlul de „Vedeta populară” şi premiul de 100.000 de lei mâine seară, 14 iunie, de la ora 21.00, în cel mai important spectacol al concursului talentelor din folclorul românesc.
 
Au reuşit să ajungă în finală doar 5 dintre cei 45 de artişti care au pornit în această aventură îndrăzneaţă în sezonul doi al concursului de talente din folclorul românesc.

Finaliştii „Vedeta populară“ FOTO TVR 
 
În seara finalei, Ştefan Negru, din Moldova, Ioana Milculescu din Oltenia, Cătălina Rotaru (din Cluj, dar reprezentând Bucovina), Alin Ienciu din Ţinutul Pădurenilor şi Manuela Bucătaru, din Bucovina, trebuie să demonstreze că pot face faţă unui spectacol total. Şi asta pentru că o Vedetă populară trebuie să umple scena, să-i facă pe oameni să cânte sau să danseze împreună cu ea. 
 
Pentru acest ultim test, finaliştii vor trece prin două probe de foc: muzică lăutărească şi cele mai cunoscute melodii din zona pe care o reprezintă. Prima probă este eliminatorie. Doi dintre finalişti vor părăsi concursul înainte de pauză. În partea a doua, fiecare dintre cei trei concurenţi rămaşi va cânta una dintre cele mai populare melodii din zona pe care o reprezintă. 
 
În finala „Vedeta populară“ iau decizia şi anunţă câştigătorul celui de-al doilea sezon: Grigore Leşe, Elise Stan, Niculina Stoican, Cornelia Rednic, Mircea Dinescu, cei cinci juraţi ai concursului de talente din folclorul românesc transmis de TVR 1. 

FOTO TVR 
 
Trei dintre membrii juriului - Niculina Stoican, Cornelia Rednic şi Grigore Leşe pregătesc momente surpriză pentru finală. După încheierea rolului de juraţi, ei schimbă locul şi urcă pe scenă. În plus, prima „Vedetă populară“, Alexandra Chira, se întoarce pentru un număr special.  

FOTO TVR 
citeste totul despre: