Cine sunt finaliştii „Românii au Talent”

Cine sunt finaliştii „Românii au Talent”

Românii au Talent ProTV

La ProTV telespectatorii au avut parte de o nouă seară spectaculoasă marca "Românii au Talent", care la final a oferit şi momentul cel mai emoţionant, acela în care s-au aflat finaliştii din acest sezon.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri seară au urcat pe scenă ultimii 12 semifinalişti pentru a demonstra publicului că merită votul de încredere. Doar cinci dintre aceştia au reuşit însă să meargă mai departe în marea finală, în urma votului celor de acasă. Marea finală va avea loc pe data de 27 mai, în direct la ProTV.

În urma votului exprimat de către telespectatori, prin SMS, cei cinci finalişti de vineri seară, 20 mai, sunt Darius Mabda, Ana Maria Mircea, Emanuel Ion, Aurel Niamţu şi Bianca Ciocîrlan. Cel de-al şaselea finalist a fost ales de către juraţi, care au decis ca X-Treme Brothers să meargă în marea finală. 

Din prima semifinală, cei cinci concurenţi care vor merge în marea finală de pe 27 mai sunt: Marina Meola, Zametheea, Raisa Dumitru, Alex Dowis şi Gabriela Dincă. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările