Cine sunt finaliştii Masterchef 2019

Cine sunt finaliştii Masterchef 2019

Chef Silviu Chelaru, Chef Joseph Hadad, Cosmin Tudoran FOTO Pro TV

Joi seară, de la ora 22.00, cei trei finalişti ai show-ului culinar „Masterchef“, difuzat de Pro TV, vor găti cu un singur gând: marele premiu de 50.000 de euro şi titlul de MasterChef România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alina Gologan, Cezar Marin şi Ionuţ Mărieş sunt cei trei finalişti „MasterChef“ 2019. 
 
Joi, 14 noiembrie, de la ora 22.00, pe Pro TV, în cadrul marii finale, telespectatorii vor afla cine va reuşi să câştige încrederea celor trei membri ai juriului, Chef Silviu Chelaru, Chef Joseph Hadad, Cosmin Tudoran, şi să fie desemnat MasterChef România 2019, obţinând marele premiu de 50.000 de euro.
 
După ce Diana Ungureanu a părăsit competiţia la finalul semifinalei de miercuri seară, Alina, Cezar şi Ionuţ se pregătesc de cele mai dificile probe de până acum, sub privirile şi încurajările concurenţilor din acest sezon care vor reveni la balconul MasterChef pentru o ultimă seară. 
 
În prima probă, cei trei finalişti vor îmbina reţetele clasice cu originalitatea şi vor pregăti câte un preparat care să-i convingă pe juraţi că merită să ajungă la lupta finală în doi.
 
Finaliştii MasterChef Romania: Cezar Marin, Alina Gologan Ionuţ Mărieş FOTO Pro TV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: