Cine sunt familiile finaliste de la „Chefi la cuţite“. Un chef nu a prins finala: „Sunt supărat, nu mi s-a mai întâmplat“

Cine sunt familiile finaliste de la „Chefi la cuţite“. Un chef nu a prins finala: „Sunt supărat, nu mi s-a mai întâmplat“

Familia Crudu, formată din Ana, Daniela, tătăl fetelor şi verişorul Francisco, alături de chef Scărlătescu FOTO Antena 1

Marţi, 11 iunie, chefii Sorin Bontea (49 de ani), Florin Dumitrescu (32 de ani) şi Cătălin Scărlătescu (47 de ani) au ales ultima echipă care merge în finala sezonului special „Chefi la cuţite-Familii la cuţite“.

Ştiri pe aceeaşi temă

În finala „Chefi la cuţite“, chef Scărlătescu va avea doi aşi în mânecă, familia Binh şi familia Crudu, în vreme ce chef Dumitrescu va concura alături de familia Băiţoi pentru premiul de 10.000 de euro. 

Chef Bontea nu are nicio echipă în marea finală, marcând astfel o premieră proprie. „Supărat, supărat sunt doamne iarăşi, supărat“, a glumit chef Bontea pe note muzicale, continuând: „Până acum nu mi s-a mai întâmplat să nu am om în finală. Nu ştiu ce să fac“. 

În ediţia din 11 iunie, „războiul culinar“ a fost împărţit în două probe, iar bucătarii în tunici roşii, coordonaţi de chef Cătălin Scărlătescu, au fost cei care au câştigat această ultimă etapă, asigurându-i chefului două echipe în marea finală a show-ului, familia Crudu fiind ultima echipă care s-a calificat.

Familia Crudu, formată din Ana, Daniela, tătăl fetelor şi verişorul Francisco FOTO Antena 1
 
În vreme ce una dintre farfurii a fost gătită exclusiv de chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu cu ajutorul echipelor, cea de-a doua a fost responsabilitatea totală a concurenţilor. 

În prima probă, familiile au fost provocate să pună în faţa membrilor juriului, dar şi a echipei „Neatza cu Răzvan şi Dani“ preparate specifice unei zile de naştere în familie.
 
Proba duelului le-a impus concurenţilor să găteasă două feluri de mâncare, unul la alegere şi unul în care a existat un ingredient impus – baconul, având la dispoziţie 60 de minute. 
 
Familia Binh şi Cătălin Scărlătescu FOTO Antena 1
   
Familia Băiţoi, alături de Florin Dumitrescu FOTO Antena 1

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările