Cine e pianistul care a lăsat cu gura căscată juriul emisiunii Românii au talent FOTO

Cine e pianistul care a lăsat cu gura căscată juriul emisiunii Românii au talent FOTO

Ionuţ Scripcaru a cântat la pianină „Fantasie Impromptu“, compoziţia lui Frédéric Chopin FOTO Pro TV

Al cincilea episod al show-ului Românii au talent a adus în atenţie un tânăr autodidact, pasionat de pianină, care a impresionat cu aptitudinile sale muzicale în ciuda faptului că nu cunoştea notele piesei.

Ionuţ Scripcaru spune că şi-a descoperit pasiunea pentru muzică în urmă cu şase ani, iar în fiecare weekend iese pe stradă şi cântă trecătorilor. Tânărul, care nu ştie notele muzicale, învăţând piese doar după auz, a început să deprindă tainele pianinei de unul singur. Ionuţ, care mai are trei fraţi şi două surori, crede că acest talent l-a moştenit de la tatăl său. Părinţii, ambii pensionari, l-au încurajat să aleagă acest drum, iar Ionuţ a considerat că participarea la Românii au talent a reprezentat împlinirea unui vis, acela de a cânta pe o scenă reală. Acesta spune că dacă ar câştiga premiul de 120.000 de euro ar investi în cariera lui muzicală.

Nu ştie notele muzicale, dar a cântat dumnezeieşte

Ionuţ a fermecat juriul şi audienţa emisiunii de la Pro TV încă de la primele acorduri, acesta alegând să cânte „Fantasie Impromptu“, compoziţia lui Frédéric Chopin. „Te iubesc, te ador! Eşti un geniu! Ionuţ, aştept de jumătate de an să mă facă cineva să plâng. Ţi-a ieşit. Mi se pare definiţia talentului şi definiţia emisiunii Românii au talent - omul simplu care, iată, emoţionează. Eşti bucuria mea cea mare!“, i-a declarat Mihaela Rădulescu. Concurentul a mers mai departe cu patru răspunsuri favorabile şi cu sute de aplauze.

Călinescu, atac subtil la adresa lui Felix Baumgartner

Pe de altă parte, ultimul număr prezentat în show nu a fost pe gustul Mihaelei Rădulescu. Diana Valentin Lungu a propus un număr inedit de balance cu ajutorul penelor de palmier, concurenta punând obiectele unele peste altele şi menţinându-le într-un echilibru perfect. Chiar dacă a apărut static, momentul a fost spectaculos şi Diana a impresionat prin eleganţă, echilibru şi concentrare. Mihaela a apăsat X-ul în timpul reprezentaţiei şi a acordat un „Nu“, dar concurenta a mers mai departe cu trei de „Da“. „De la mine ar fi fost un «Nu», strict ca moment de televiziune căruia nu i-am găsit locul în programul ăsta foarte dinamic“, a motivat ea. „Până la urmă, şi cetăţeanul ăla care a sărit din stratosferă (n.r. - Felix Baumgartner)... a ieşit de pe o portiţă şi a sărit. Dar nu ne-a cântat în timpul ăla, nu ne-a făcut nişte supe sau nu a croit nişte costume. Bine că a nimerit Pământul. Putea să treacă pe lângă el“, a comentat Florin Călinescu în culise. „Poate că viaţa e făcută şi din momente din astea. Poate că nu e totul numai un heirup dintr-ăsta, contra cronometru. Uneori, lucrurile trebuie să fie mai aşezate“, a apreciat şi Andi Moisescu. 

 

Pro TV, în topul audienţelor

 

3,4 milioane de telespectatori a înregistrat Pro TV cu episodul cinci Românii au talent, postul fiind pe primul loc în topul audienţelor 

Cum afli numărul de telefon al Mihaelei Rădulescu

În altă ordine de idei, tot Mihaela Rădulescu a fost în centrul atenţiei cu un „Nu“ oferit unui alt concurent care a propus un truc magic prin care a aflat număr de telefon al vedetei. Andrei Goinea s-a prezentat în faţa juriului cu un pachet de cărţi şi i-a cerut Mihaelei să le amestece în timp ce rosteşte mai multe calităţi care să definească sufletul pereche. În final, după ce a tăiat pachetul, pe masă a rezultat un şir de zece cărţi de joc care au format un număr de telefon. Mihaela Rădulescu a apelat numărul iar telefonul concurentului a început să sune. Trucul nu le-a impresionat pe Mihaela şi pe Andra, iar Andrei a primit doar doi de „Da“, astfel că nu a mers mai departe.

Stand-up-ul feminin a adus o gură de oxigen la Românii au talent, după ce Anisia Gafton a venit cu glume tipic vasluiene. „Ce fac vasluienii după ce fac dragoste?“, a întrebat ea. Răspunsul a fost dat tot de ea: „Închisoare!“. Anisia a mers mai departe cu patru de „Da“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările