Cine e Katia Cărbune, câştigătoarea Next Star: copila de 11 ani îşi compune singură piesele. „Visul meu e să fiu actriţă în propriul musical, la Londra“ VIDEO

Cine e Katia Cărbune, câştigătoarea Next Star: copila de 11 ani îşi compune singură piesele. „Visul meu e să fiu actriţă în propriul musical, la Londra“ VIDEO

Katia a plâns de emoţie când şi-a auzit numele în dreptul câştigătorului Next Star FOTO Antena 1

Katia Cărbune, în vârstă de 11 ani, a fost desemnată câştigătoarea „Next Star“, primind un premiu de 20.000 de euro. În finala show-ului de la Antena 1, copila a interpretat o compoziţie proprie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Katia Cărbune, originară din Cluj-Napoca, a ieşit învingătoare în finala celui de-al optulea sezon „Next Star“, trofeul fiindu-i înmânat de actorii Stela Popescu şi Alexandru Arşinel.
 
Fetiţa, al cărei mentor în concurs a fost CRBL, a uimit juriul şi publicul cu o compoziţie proprie pe care a interpretat-o în limba engleză. 
 
„Nu am cuvinte să descriu ce am simţit în momentul în care Dan Negru a anunţat că eu sunt câştigătoarea. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă. Am fost extraordinar de fericită! Îmi doream foarte mult să câştig, dar nu mă aşteptam, pentru că toţi ceilalţi concurenţi sunt foarte talentaţi“, a declarat câştigătoarea „Next Star“. 

Katia vrea să-şi îndeplinească visul cu ajutorul marelui premiu câştigat la Next Star FOTO Antena 1
 
Katia îşi doreşte să păstreze cei 20.000 de euro câştigaţi la „Next Star“ pentru a-şi realiza cel mai mare vis. „Vreau să păstrez aceşti bani pentru perioada când voi deveni actriţă. Pentru că visul meu este să fiu actriţă în propriul musical, la Londra“, a dezvăluit copila.
 
 
Pepe a fost cel care a trimis-o pe Katia direct în finala „Next Star“, după ce puştoaica l-a impresionat până la lacrimi cu piesa „My Heart is Breathing You“, compusă tot de ea. 
 
Katia Cărbune este elevă în clasa a V-a la Transylvania College din Cluj-Napoca şi a participat, în ultimii ani, la mai multe concursuri de talente. În anul 2015, a câştigat concursul School Idol Cluj, iar în 2016 s-a impus la Festivalul Internaţional de Muzică School Idol Cluj, unde a câştigat marele premiu. Pe lângă pasiunea pentru muzică, fetiţa este şi foarte silitoare, anul trecut fiind desemnată „eleva anului“ datorită rezultatelor deosebite la învăţătură. 
 
 
În ultimul an, Katia a compus patru melodii în limba engleză, pe care le interpretează şi la pian, iar prima a fost înregistrată la Uniunea Compozitorilor din România, potrivit Mediafax. Tânăra a dezvăluit că are în plan să lanseze un album. 
 
Într-un interviu pentru Mediafax, Katia a povestit că a început să cânte de la vârsta de trei ani, prima piesă interpretată fiind „Petit Papa Noel“, pe care a învăţat-o de la bunica ei. 
 
„Cânt acasă, la pian, dar şi cu voce, aproape tot timpul. Toamna trecută, eram singură acasă, mă plictiseam groaznic şi m-am pus la pian. Am compus pe loc o piesă, muzica şi versurile în limba engleză, «My heart is breathing you». Când scriu piese, gândesc în engleză, îmi e mai uşor. În română nu compun, pentru că nu îmi ies versurile natural“, a povestit Katia pentru Mediafax.

Katia a fost ghidată în emisiune de CRBL FOTO Antena 1

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările