Cine este al doilea prezentator X Factor. Bendeac: „Am simţit nevoia să nu fiu singur“

Cine este al doilea prezentator X Factor. Bendeac: „Am simţit nevoia să nu fiu singur“

Mihai Bendeac face parte şi din juriul „iUmor“ FOTO Antena 1

Actorul Mihai Bendeac va avea un co-prezentator în cel de-al optula sezon al show-ului „X Factor“, ale cărui audiţii sunt în plină desfăşurare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihai Bendeac (35 de ani) va prezenta noul sezon „X Factor“ alături de actorul Vlad Drăgulin (27 de ani), colegul lui din serialele „Băieţi de oraş“ şi „În puii mei“. Cei doi îi înlocuiesc astfel pe Răzvan şi Dani, care au prezentat emisiunea timp de şapte sezoane. 
 
„Nu am niciun fel de siguranţă, nu ştiu ce o să se întâmple, o să intre primul concurent şi sper să ne ajutăm unul pe celălalt“, a mărturisit Mihai Bendeac înainte de debutul audiţiilor, de la Palatul Copiilor din Bucureşti. 
 
„Am simţit nevoia să nu fiu singur. Şi, totodată, cineva trebuie să aibă grijă de concurenţi până ajung efectiv în backstage. În plus, Vlad este aici pentru că aşa merită! Şi-n sens pozitiv, şi-n sens negativ“, a glumit noul prezentator „X Factor“.
 
 
Juriul show-ului rămâne însă neschimbat, cu Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams şi Ştefan Bănică. În cel de-al şaptelea sezon, Horia Brenciu a reuşit să cucerească pentru a doua oară marele premiu alături de Jeremy Ragsdale. În 2013 a câştigat Florin Ristei, discipolul Deliei, în 2014 Horia Brenciu şi Adina Răducan au plecat acasă cu trofeul, în 2015 a fost rândul elevului lui Ştefan Bănică, Florin Răduţă, iar în 2016 Carla’s Dreams a descoperit „factorul X“ în Olga Verbiţchi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: