Adevărul Live: Cine este Daniela Marişcu, jurat al emisiunii „Imperiul leilor“

Adevărul Live: Cine este Daniela Marişcu, jurat al emisiunii „Imperiul leilor“

Daniela Marişcu este unul din cei cinci investitori de la Imperiul Leilor, noua emisiune de la Pro TV FOTO Eduard Enea

Daniela Marişcu intră în „Imperiul Leilor“ şi este pregătită să lupte cu toate armele pentru ideile de business puternice, creative, care vor reuşi să o convingă să investească din fondurile proprii pentru a creşte o afacere.

Daniela Marişcu face parte din echipa de investitori din noua emisiune de la Pro TV. Este CEO şi acţionar Aqua Azur, companie care se ocupă de proiectarea şi construirea de piscine premium şi aqua parcuri. Cu un portofoliu de peste cinci hectare de piscine şi peste zece kilometri de tobogane acvatice construite, Daniela creează oriunde în Europa de Sud-Est. 

Totodată, pasionată de domeniul IT şi înţelegând nevoia de confidenţialitate şi securitate a oamenilor, investeşte în YooSend, aplicaţie de cloud care concurează la nivel mondial cu cele mai cunoscute aplicaţii de acest tip din industrie. Are 39 de ani, este ambiţioasă, determinată şi, în acelaşi timp, cu zâmbetul mereu pe buze.

„Imperiul Leilor“ este un format de televiziune care duce tensiunea la un nivel extrem de ridicat şi este produs în peste 30 de ţări: Statele Unite ale Americii, Germania, Spania, Portugalia, Japonia, Australia sau Israel, ajungând astfel pe toate continentele. Formatul îi pune pe oamenii de afaceri de succes să descopere o idee bună de afaceri, să simtă potenţialul ei şi să lupte ca nişte lei ca să câştige supremaţia asupra propunerii respective. Dar nu puţini vor fi cei care vor plecă acasă fără a obţine finanţarea dorită.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: