Cine sunt concurenţii din reality show-ul „Supravieţuitorul“: o balerină, un avocat şi un agent de poliţie, printre cei 18 aventurieri

Cine sunt concurenţii din reality show-ul „Supravieţuitorul“: o balerină, un avocat şi un agent de poliţie, printre cei 18 aventurieri

Cei 18 concurenţi care luptă pentru a fi „Supravieţuitorul“ FOTO Pro TV

Pro TV a dezvăluit cine sunt cei 18 concurenţi din reality show-ul „Supravieţuitorul“, al cărui prim sezon are premiera în această seară, de la ora 20.30, la Pro TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu vârste cuprinse între 18 şi 48 de ani, cu profesii diferite, provenind din oraşe din întreaga ţară şi cu personalităţi şi obiective total diferite, aventurierii care au ajuns în Filipine luptă pentru titlul de „unicul supravieţuitor“ şi premiul în valoare de 100.000 de euro.
 
Adina (28 de ani, studentă la medicină), Alex (27 de ani, expert tehnici de supravieţuire), Alexandra (25 de ani, designer vestimentar), Alin (35 de ani, Project Manager), Andreea (27 de ani, instructor de patinaj artistic), Andrei (27 de ani, consultant IT), Aurelia (36 de ani, administrator firmă de porci), Diana (26 de ani, însoţitor de bord), Ina (38 de ani, artist fotograf), Iulian (18 ani, sportiv), Liviu (40 de ani, administrator firmă), Lucian (24 de ani, barman), Maria (24 de ani, agent de poliţie), Mircea A. (48 de ani, constructor), Mircea S. (38 ani, avocat), Otniela (27 de ani, make-up artist), Raisa (27 de ani, balerină) şi Robert (29 de ani, masterand educaţie fizică şi sport) sunt concurenţii din primul sezon „Supravieţuitorul“.
 
Arad, Bacău, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Sibiu, Timişoara şi Zalău sunt doar câteva dintre oraşele din care provin cei 18 concurenţi.
 

Provocările Supravieţuitorul

Timp de 44 de zile, participanţii sunt obligaţi să trăiască împreună pe insule pustii, să îşi construiască o nouă societate, să îşi procure singuri hrana, în condiţii lipsite de orice fel de confort şi, în acelaşi timp, să se lupte pentru supravieţuire, dar şi unii cu alţii, pentru a demonstra că merită marele premiu pus în joc de Pro TV. 
 
La scurt timp după ce au ajuns în Filippine, româii au descoperit că trebuie să se obişnuiască rapid cu o climă greu de suportat şi au realizat că nucile de cocos şi bananele vor fi printre singurele surse de hrană. Mai mult, aceştia au fost puşi să se împartă în două triburi – Hangin, care înseamnă „vânt“ în filipineză, şi Tubig, care e „apă“. Echipele locuiesc pe insule diferite şi se întâlnesc doar în momentul în care ajung la proba de recompensă sau imunitate. 
 
La proba de recompensă, cele doua triburi se luptă pentru diverse obiecte care le pot îmbunătăţi viaţa pe insula. Tribul care câştigă recompensa trebuie să împartă în mod egal tot ce a primit, chiar dacă resursele sunt limitate şi nu sunt îndeajuns pentru toţi. Câştigarea probei de imunitate îi asigură unui trib câteva zile în plus pe insulă, cu acelaşi număr de concurenţi, în timp ce echipa învinsă ajunge la „Consiliul tribal“, unde membrii tribului trebuie să elimine, prin vot, unul dintre concurenţi.
 

Supravieţuitorul, o încercare de rezistenţă fizică şi mentalădragos bucurenci

Personalităţile diferite, obiectivele şi strategiile pe care care le are fiecare vor fi unul dintre principalele impedimente de care se vor lovi pe insulă, în încercarea de a convieţui împreună. Eroul, trădătoarea, manipulatorul, prinţesa, puştiul, clovnul, figura maternă, tocilarul şi singuraticul sunt doar câteva dintre trăsăturile care pot descrie cei 18 concurenţi. Însă, pe măsură ce înaintează în show, concurenţii se schimbă şi îşi modifică atât strategia, în funcţie de evoluţia jocului, cât şi percepţia asupra propriei personalităţi. Cei slabi pot deveni oricând puternici, iar cei puternici pot fi oricând eliminaţi.
 
„Nu e deloc uşor pentru niciunul dintre concurenţi, am simţit pe propria piele cât de greu de suportat este stresul în condiţiile de climă tropicală din Filipine. «Supravieţuitorul» este o adevărată încercare de rezistenţă fizică şi mentală, iar concurenţii din acest sezon au toată admiraţia mea pentru ce au reuşit. Sunt sigur că şi telespectatorii vor fi captivaţi de acest show“, a declarat Dragoş Bucurenci, prezentatorul emisiunii.
 

Formatul „Survivor“ este un adevărat fenomen, odată cu acesta fiind lansat genul reality-show în televiziune şi continuă să reprezinte piesa de rezistenţă în orice strategie de programare a unei staţii TV. Formatul este difuzat în întreaga lume, peste 50 de teritorii având licenţa pentru producţia locală a show-ului, şi reuşeşte să înregistreze audienţe-record în toate regiunile în care este difuzat. Câştigător a şapte premii Emmy, în unele teritorii, show-ul a ajuns la sezoanele 14, 15, 16 şi chiar 33.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările