Cine sunt concurenţii care merg mai departe la Vocea României, după a doua rundă de Knockout-uri: Chirilă a salvat un băiat din echipa lui Smiley VIDEO

Cine sunt concurenţii care merg mai departe la Vocea României, după a doua rundă de Knockout-uri: Chirilă a salvat un băiat din echipa lui Smiley VIDEO

Horia Brenciu, Irina Rimes, Smiley şi Tudor Chirilă FOTO Pro TV

Antrenorii au format încă şase runde de knockout-uri din concurenţii pe care îi au în echipele lor, care s-au duelat pentru un loc în etapa următoare a competiţiei, iar numai şapte continuă drumul la „Vocea României“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Horia Brenciu, Irina Rimes, Smiley şi Tudor Chirilă au ales şase echipe care au intrat în luptă în ediţia din 8 noiembrie, în cea de-a doua rundă de Knockout-uri de la „Vocea României“. 
 
Toţi şi-au dorit să treacă mai departe, au luptat pentru acest lucru şi au demonstrat că au calităţi vocale de remarcat, însă antrenorii au ales doar şapte concurenţi alături de care vor merge mai departe către marele trofeu, Tudor salvându-l pe Gabriel Biscoveanu din echipa lui Smiley.
 
Echipa Smiley a avut vineri două dueluri: Nica vs Doru vs Elena şi Kevin vs Andi vs Gabriel vs Alexandru. Antrenorul a ales momentele care l-au impresionat şi a mers mai departe cu Elena Ilie şi Andi Ţolea. 
   

Tot două momente au fost şi în echipa Irinei. În primul au luptat Lia, Marina şi Cristina, ultima fiind cea care a şi mers mai departe, iar în cel de-al doilea s-au duelat Alessandro, Diana şi surorile, Jovana şi Jelena, ele fiind şi cele care au reuşit să avanseze în competiţie. 
   


Carmelina, Mădălina şi Cătălina au luptat pentru un loc în echipa Tudor, iar Mădălina Lefter a fost cea care a mers mai departe. Tudor a adăugat un nou concurent echipei lui, după ce l-a salvat pe Gabriel Biscoveanu din echipa lui Smiley. 
   

Echipa Brenciu a prezentat interpretările Claudiei, lui Roberto şi a lui Nunzio, iar Nunzio Mastrangelo l-a convins că este cea mai potrivită alegere. 
   

Toţi aceştia li se alătură celor care au trecut de prima rundă de confruntări de la „Vocea României“. Dragoş Moldovan şi George Aghinea, din echipa lui Tudor, Renee Santana şi Maria Farcaş (echipa Smiley), cea din urmă fiind salvată de antrenor, Bogdan Dumitraş (echipa Irina) şi Elena Bozian, din echipa lui Brenciu, au convins că sunt cele mai bune alegeri pentru a-şi continua drumul în concurs.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: