Cine este primul concurent eliminat din show-ul „Supravieţuitorul“. „E rău să-ţi pui încrederea în oameni care te înşală“ FOTO VIDEO

Cine este primul concurent eliminat din show-ul „Supravieţuitorul“. „E rău să-ţi pui încrederea în oameni care te înşală“ FOTO VIDEO

Maria (foto) a fost singura concurentă din tribul albastru care a reuşit să câştige un punct în proba de recompensă FOTO Pro TV

A treia ediţie a reality show-ului „Supravieţuitorul“ a fost marcată de prima eliminare, lipsa focului a destabilizat şi mai mult tribul Hangin, iar Tubig este pe o pantă ascendentă: au câştigat toate probele de până acum, au foc şi prind rechini, însă dinamica dintre concurenţi nu este atât de bună.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imediat după Consiliul tribal, unde colegii din echipa albastră l-au eliminat pe Lucian, Dragoş Bucurenci i-a dat vestea cea mare: primeşte o a doua şansă să demonstreze că poate fi „unicul supravieţuitor“, fiind trimis pe Insula exilului.
 
În timp ce toţi foştii colegi din Hangin erau fericiţi că Lucian nu mai este în tribul lor, Lucian era în barcă, în drum spre noua lui casă, Insula exilului: „Îi sparg! Pe bune, îi sparg!“. Aurelia şi Liviu s-au bucurat când l-au văzut: „Două mâini în plus, un creier în plus, două picioare, chef de muncă şi vrei să ajungi în finală!“, i-a spus Aurelia pentru a-l convinge că sunt fericiţi de venirea lui. Lucian, suspect, spune despre ea că are emoţii pe care nu le poate stăpâni şi că nu ştie dacă joacă teatru sau nu. Cei trei încep să facă strategii referitoare la proviziile de mâncare şi stabilesc că vor împărţi tot la trei, însă dacă mai vine cineva pe Insula exilului, nu vor mai împărţi nimic din ce au acum.
 
Concurenţii încep să simtă din ce în ce mai puternic lipsa hranei şi a micilor plăceri de care nu mai dispun în Filipine. În Tubig, Alexandrei îi e foame şi vrea cafea şi ţigări, Andrei este ameţit de la foame, Andreea îşi doreşte zahăr şi îi tremură mâinile, iar Dianei îi este poftă de biscuiţi. De la pesimism, concurenţii din tribul Tubig trec rapid la entuziasm, când băieţii prind un pui de rechin în plasa de pescuit, primită la proba de recompensă, şi se organizează imediat cu gătitul. Tot cei din Tubig reuşesc să prindă încă un pui de rechin a doua zi, chiar mai mare decât primul, iar orice gânduri despre lipsa hranei dispar din trib.

 
În Hangin, situaţia este din ce în ce mai tragică. Concurenţii mănâncă numai câteva banane, papaya şi nuci de cocos, pe care le găsesc pe insulă, sau midii şi melci cruzi, pentru că încă nu au reuşit să facă focul. „Asta este, jocul continuă“, spune Raisa, încercând să rămână motivată.
 
Înainte de proba de recompensă, Robert este ales noul lider de trib din Hangin: „N-are sens să nu îl punem pe el lider, oricum e pregătit pentru aşa ceva“, spune Ina despre Robert, iar Maria completează: „De asemenea, este un bărbat frumos“.

supravietuitorul
 
Cele două triburi ajung în faţa lui Dragoş Bucurenci şi sunt fericiţi când văd recompensa pe care o pot câştiga: provizii de orez, ulei, banane, nuci de cocos şi două conserve. Concurenţii au avut parte şi de o surpriză, când au aflat că tribul care pierde recompensa va primi o sticlă, în care este un mesaj pe care îl vor citi când ajung înapoi pe insulă. Regulile jocului de recompensă sunt următoarele: câte doi membri din fiecare trib se vor întrece în apă, de la steagul lor până la un stâlp pe care este agăţat un colac de salvare şi se vor lupta pentru a aduce colacul înapoi la steagul de start, în timp ce echipa adversă încearcă să îi oprească. Primul care ajunge la stâlp cu colacul câştigă un punct, iar proba de recompensă este câştigată de primul trib care ajunge la cinci puncte.
 
supravietuitorul
 
Tubig, cu un membru în plus, a decis ca Alin să nu participe la probă. Andrei şi Diana (Tubig) şi Robert şi Raisa (Hangin) au început, iar Andrei a reuşit să aducă primul punct pentru Tubig. Alexandra şi Mircea S. (Tubig) şi Mircea A. şi Ina (Hangin) s-au înfruntat în runda doi, câştigată tot de Tubig. Şi cea de-a treia rundă le-a adus un punct celor din Tubig, Andreea şi Iulian având o strategie foarte bună: Iulian i-a aruncat colacul Andreei, care a marcat punctul împotriva celor de la Hangin – Maria şi Alex. Robert şi Otniela (Hangin) s-au luptat cu Adina şi Andrei (Tubig), punctul ajungând tot la Tubig. În runda cinci, Hangin a reuşit să obţină primul punct, prin Maria. Însă runda a şasea a decis că Tubig este, din nou, tribul câştigător, care pleacă spre insulă cu toate proviziile. „M-a durut foarte mult că am pierdut, pentru că am simţit că ceva e slab, Alexandra şi Otniela sunt cele mai slabe“, a declarat Maria.
 
Mesajul din sticlă i-a adus tribului pierzător, Hangin, o surpriză neplăcută: i-a obligat să găsească o persoană vinovată pentru faptul că au pierdut proba de recompensă şi să o elimine. Şocul a fost foarte mare pentru concurenţii din Hangin şi au fost nevoiţi să ia decizia într-o oră. „Nu e corect, nu e drept, după atâtea dezavantaje, după atâtea împrejurări nefavorabile, tot noi să avem de suferit“, a declarat dezamăgită Raisa.
 
 
Au început imediat discuţiile şi strategiile, astfel încât decizia pe care o iau să fie una bună pentru trib. Se conturează două alianţe: Ina, Mircea A., Alex, Robert şi, în cealaltă parte, Raisa, Otniela şi Maria. Patru concurenţi contra trei. Alianţa mai numeroasă plănuieşte să voteze cu Otniela, iar cealaltă cu Alex. În momentul votului, deşi totul părea să fie foarte clar, Robert a înclinat balanţa în cealaltă direcţie şi Alex a fost eliminat, cu patru voturi. „Alianţa era formată deja, împotriva Otnielei. Practic, eu am încălcat o promisiune la votul ăsta. Mi-am pus pielea în joc, am mai eliminat un băiat care ar fi ţinut cu mine oricând. Abia acum îmi dau seama ce poate face mintea unei femei“, a spus Robert imediat după vot, iar Maria a completat: „Aşa ceva se numeşte trădare!“. Alex a primit şi el a doua şansă şi a ajuns alături de Aurelia, Lucian şi Liviu pe Insula exilului.
 
„E rău să-ţi pui încrederea în oameni care te înşală“, a precizat Alex.
 
 
Dragoş Bucurenci i-a anunţat pe Aurelia, Liviu, Aurelia şi Alex că urmează duelul, în urma căruia unul dintre cei patru va pleca definitiv acasă. Alianţa dintre Lia, Liviu şi Lucian pare să fie puternică, iar Liviu este încrezător că el va rămâne încă în joc.
 
„Sper să ajung exact acolo unde vreau să ajung, adică în finală, şi sper să fac pe cineva mândru de mine, să vadă ce fel de om sunt şi că dacă îmi propun ceva, duc până la capăt. Sunt cel mai ambiţios om! Sunt aici de 5-6-9 zile, după calculele mele, o visez în fiecare seară, mi-e dor de ea. Numele ei e cu numele meu, pe ea o cheamă Iza şi pe mine mă cheamă Zapp – Izapp, aşa se scrie“, a spus Lucian în lacrimi, înainte de probă, cu gândul la fata pe care o iubeşte.
 
La probă, cei patru au avut de tăiat o frânghie groasă cu maceta, să elibereze un sac şi să rezolve un puzzle. Chiar dacă e expert în tehnici de supravieţuire şi nu a reuşit să facă focul pe insulă, Alex a terminat primul puzzle-ul în formă de foc. Au urmat Lucian şi apoi Liviu.
 
supravietuitorul
 
Aurelia nu a reuşit să ducă proba la bun sfârşit, aşa că a trebuit să îşi arunce bandana în foc şi să părăsească definitiv competiţia. „Nu m-am mai putut concentra, îmi era foarte cald, nu vedeam piesele.Sunt foarte, foarte supărată că mă duc acasă“, a declarat Lia imediat după ce a părăsit „Supravieţuitorul“.
 
Astăzi, de la ora 20.30, triburile se luptă pentru imunitate. Situaţia nu este roz pentru Hangin, tribul care nu a câştigat nicio probă până acum şi a fost nevoit să elimine şi un concurent după proba de recompensă. Va reuşi Hangin să se mobilizeze şi să îi învingă pe cei de la Tubig? Sau vor ajunge tot ei, în seara aceasta, la Consiliul tribal?
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările