Cine sunt cei trei membri ai juriului în noul sezon „MasterChef“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Joseph Hadad FOTO Pro TV
Joseph Hadad FOTO Pro TV

Pro TV a anunţat care sunt cei trei membri ai juriului emisiunii culinare „MasterChef“, care va reveni în toamnă pe micile ecrane după o pauză de doi ani. Reprezentanţii postului descriu noua echipă ca fiind o combinaţie extraordinară de pasiune şi experienţă.

Chef Joseph Hadad, chef Silviu Chelaru şi cunoscutul artist şi expert în vinuri Cosmin Tudoran formează juriul „MasterChef“, show culinar ce va fi difuzat din toamnă la Pro TV. 

Chef Joseph Hadad a reuşit de-a lungul timpului să se reinventeze atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional prin arta culinară. Deţine secretele a peste 2000 de reţete sofisticate. Ca un star al bucătăriei internaţioanale, chef Joseph Hadad a avut oportunitatea să creeze show-uri culinare pentru personalităţi internaţionale şi chiar preşedinţi de state.

„Pun aceeaşi pasiune în bucătărie, fie că gătesc pentru Bill Clinton sau Madonna, fie pentru un cuplu tânăr care vine la restaurant să se bucure de o cină aniversară. Îmi doresc ca în fiecare zi mâncarea mea să inspire şi să aducă un plus. Faptul că fac parte din juriul MasterChef este ca un vis secret care a devenit realitate. Este o onoare pentru mine sa fac parte din juriul acestui show, cred ca la fel ar fi pentru orice chef“, a declarat Joseph Hadad.

chef joseph hadad foto pro tv

Joseph Hadad FOTO Pro TV

Chef Silviu Chelaru şi-a descoperit pasiunea pentru gătit încă de când era copil, a crezut întotdeauna în ea, a luptat, a muncit extrem de mult şi nimic nu l-a oprit să-şi transforme visul în realitate. Şi-a încercat rezistenţa şi talentul în show-uri culinare, a lucrat în domeniul gastronomic în ţară şi a plecat în Anglia, unde a gătit într-un restaurant cu o stea Michelin. Chef Silviu Chelaru a revenit în România, unde a pus bazele unui restaurant cunoscut din Cluj-Napoca.

„Când alţi adolescenţi îşi doreau cu ardoare să-şi cumpere prima lor maşină scumpă, eu visam să pot avea propriul meu restaurant. Primele mele încercări de gătit au fost având-o pe mama mea drept exemplu. Nu ştiu cât de mândră era ea atunci de mine, însă ştiu sigur că acum este extrem de fericită că nu m-a descurajat nicio clipă. De atunci sunt într-o continuă relaţie cu focul, oalele şi tigăile. Acum fac parte din juriul MasterChef, iar acesta este cel mai bun şi palpitant lucru care mi se putea întâmpla în acest moment al vieţii“, a mărturisit Silviu Chelaru.

Imagine indisponibilă

Silviu Chelaru FOTO Pro TV

Cosmin Tudoran este un artist, dar în acelaşi timp este şi unul dintre cei mai pasionaţi experţi de vin din România. Fiind jurat în competiţii naţionale şi internaţionale de vin şi îmbinând această expertiză cu oportunitatea de a mânca în restaurante premiate din toată lumea, Cosmin Tudoran intră în show-ul culinar cu o perspectivă complet nouă.

„Faptul că am fost artist mi-a dat ocazia să văd viaţa dintr-un alt unghi. Faptul că sunt expert de vinuri mi-a dat oportunitatea de a descoperi cât de fascinant poate fi să pui împreună vinul cu mâncarea delicioasă, în restaurante din lumea întreagă. Fiind parte din juriul MasterChef este ca o pânză nouă pentru un cunoscător de vinuri şi un hedonist al mâncării… şi încep să am piele de găină“, a declarat Cosmin Tudoran.

cosmin tudoran foto pro tv

Cosmin Tudoran FOTO Pro TV

Sezonul cu numărul şapte va include probe noi, cu totul şi cu totul surprinzătoare, atât pentru concurenţi, cât mai ales pentru telespectatori. Concurenţii vor găti în mai multe locaţii spectaculoase, zone care vorbesc de la sine despre istoria culinară a ţării noastre. De-a lungul sezonului, concurenţii vor fi puşi la grea încercare, atât din punct de vedere al rezistenţei, cât şi al creativităţii, spun producătorii. 

Acest show este destinat tuturor amatorilor în arta gătitului. Primul sezon a debutat pe data de 20 martie 2012. Prezentatorul acestui show este Răzvan Fodor. Juriul original a fost format din Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu. 

În sezonul patru, Scărlătescu, Bontea şi Dumitrescu au fost înlocuiţi de Patrizia Paglieri, Adrian Hădean şi Florin Scripcă (Chef Foa). În sezonul şase, juriul emisiunii MasterChef a fost format din Răzvan Exarhu, Samuel le Torriellec şi Liviu Popescu.

Până în momentul actual, MasterChef România a desemnat şase câştigători: Petru Buiucă, Aida Parascan, Jesica Zamfir, Ciprian Ogarcă, Andrei Voica şi Robert Petrescu.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite