Cine sunt cei patru „detectivi“ de la Masked Singer România, noua emisiune cu măşti de la Pro TV FOTO

Cine sunt cei patru „detectivi“ de la Masked Singer România, noua emisiune cu măşti de la Pro TV FOTO

Inna este detectiv la „Masked Singer România“ de la Pro TV FOTO Pro TV

Reprezentanţii Pro TV au anunţat cine sunt cei patru „detectivi“ care vor încerca să descopere cine se ascunde sub măştile de la „Masked Singer România“, noul show al postului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc şi Horia Brenciu sunt cei patru detectivi de la „Masked Singer România“.
 
În această primăvară, 12 celebrităţi intră în show-ul „Masked Singer România“. Purtând măşti şi costume, din cap până-n picioare, vedetele vor oferi indicii care să-i ajute pe cei patru detectivi să ghicească cine se ascunde sub mască.
 
Inna, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti români, cu reuşite pe plan internaţional şi cu sute de concerte în întreaga lume, cu peste 5,7 milioane de fani pe YouTube, hit-uri care au cucerit topurile radio şi TV şi colaborări cu artişti de top precum JBalvin, Pitbull, Daddy Yankee, Yandel, intră în rolul de detectiv şi va încerca să-şi folosească flerul şi toate abilităţile de cântăreţ şi compozitor pentru a descoperi celebrităţile din spatele măştilor. 
 
„Abia aştept să înceapă «Masked Singer România», show-ul în care voi fi unul dintre cei patru detectivi. O să fie tare să descoperim împreună cel mai bine păstrat secret din istorie“, a spus aceasta. 
 
Ana Morodan este printre primele şi cele mai puternice celebrităţi online şi singura personalitate digitală care a transformat marca personală în business-uri de retail şi lifestyle online şi offline. Extravaganţa şi umorul au ajutat-o să treacă din zona de influencer în cea de celebritate de media clasică. 
 
„E mult mai mult decât o emisiune TV. E un megaparty spectaculos, excesiv, extravagant, cu surprize dement de creative. Are tot ce trebuie ca să fie mai dement decât contesa Morodan: imprevizibil, secretomanie planetară, costume şi scenografie incredibile, multe paiete, pene, perle, ştrasuri şi entertainment care depăşeste orice scenariu imaginat până acum. E ceva ce nu s-a mai făcut, nu s-a mai auzit, nu s-a mai inventat“, a spus Morodan despre show-ul „Masked Singer România“.
 
Ana Morodan este detectiv în emisiunea „Masked Singer România“ FOTO Pro TV
   
Actor, producător de filme şi scenarist, Codin Maticiuc este un bad boy, autor de bestseller şi unul dintre cei mai citiţi bloggeri din România. 
 
„Nu este pentru prima oară când sunt contactat pentru un proiect TV, dar este pentru prima oară când accept. Este un proiect de o anvergură extraordinară şi cu o investiţie imensă, care m-a cucerit din prima secundă. Cred că mi se potriveşte rolul acesta de «detectiv» şi oricât de bine s-ar ascunde vedetele sub măşti, oricare ar fi ele, le va fi greu să treacă de mine pentru că pe multe le cunosc personal. O să le fie greu cu mine, ce să mai…“, a spus Codin Maticiuc. 
 
Codin Maticiuc este unul din detectivii „Masked Singer România“ FOTO Pro TV
 
Horia Brenciu este unul dintre cei mai iubiţi entertaineri din România, iar de-a lungul anilor a descoperit o mulţime de voci incredibile la „Vocea României“. Artist complex, Horia este printre puţinii cântăreţi din România care oferă show-uri în care muzica se îmbină cu dansul şi actoria. 
 
„«Masked Singer România» este o nouă provocare pentru mine, pe care care am acceptat-o cu nerăbdare şi emoţie. Experienţa mea de la «Vocea României», unde am auzit sute de voci, mă va ajuta să descopăr cine sunt cei care ţin ascuns cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii. Iar dacă e vorba de a deconspira vedete mascate, cred că sunt calificat pentru a fi în acest juriu. Hercule Poirot şi Sherlock Holmes, cu tot cu doctorul Watson au fost eroii copilăriei mele. Agahta Christie, Rodica Ojog Braşoveanu, Raymond Chandler m-au antrenat special pentru a deveni detectiv“, a spus Horia Brenciu despre implicarea în show.
 
Horia Brenciu este şi membru al juriului la „Vocea României“ FOTO Pro TV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările