Cine sunt cei 24 de concurenţi de la „Românii au talent” care s-au calificat în semifinale

Cine sunt cei 24 de concurenţi de la „Românii au talent” care s-au calificat în semifinale

Juriul Românii au Talent / FOTO Pro TV

Sezonul 11 Românii au talent a adus în faţa telespectatorilor sute de oameni deosebiţi, cu abiltăţi extraordinare, care s-au prezentat în faţa juriului şi a publicului virtual cu reprezentaţii spectaculoase. Acest sezon a avut parte de poveşti de viaţă emoţionante, numere inedite, multă muncă şi talent au fost caracteristicile unui sezon impresionant. Iată care sunt concurenţii care se vor califica în semifinală.

Preselecţiile au luat sfârşit, iar acum a venit momentul pentru următoarea etapă: decizia juraţilor cu privire la calificaţii în semifinalele live. Andra, Alexandra, Andi, Florin, Smiley şi Pavel s-au reunit şi au discuta despre concurenţii care au primit 3 sau 4 de DA!

 
Misiunea lor a fost una dificilă, întrucât din cele 24 de locuri existente în semifinale, 10 le aparţin deja celor care au obţinut butonul auriu! Filmările din acest sezon s-au desfăşurat în condiţii speciale, iar pentru ediţiile LIVE restricţiile vor fi foarte bine puse la punct pentru a proteja concurenţii şi membrii echipei de producţie. Din acest motiv, chiar dacă nu ne putem vedea în public, ne dorim să fim #simaiunusiunu! 
 
Semifinaliştii care au primit Golden Buzz
1. Filip Cioc
2. Rareş Trufea
3. Remi Martin
4. GIM
5. Daria Batschi
6. Ana Maria Mărgean
7. Ruslana Krutas
8. Arts of Robots
9. Raisa Chiribuţă
10. Elena Gatcin
 
Citeşte pe Click.ro cine sunt ceilalţi 14 semifinalişti de la „Românii au talent”.
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările