Christian Sabbagh, despre cazul crimei Larei Şaban, într-o nouă anchetă Ştirile Kanal D

Christian Sabbagh, despre cazul crimei Larei Şaban, într-o nouă anchetă Ştirile Kanal D

Christian Sabbagh a redeschis ancheta crimei Larei Şaban, amanta politicianului Husseyin Sipahi, descoperind detalii noi FOTO Kanal D

După recuperarea româncei răpite în Germania şi aducerea acasă a muncitorilor români captivi în Liban, Christian Sabbagh revine cu un demers jurnalistic ce îşi propune să facă lumină într-un caz de crimă: uciderea Larei Şaban, amanta politicianului turc Husseyin Sipahi.

Ştiri pe aceeaşi temă

O nouă anchetă marca Ştirile Kanal D readuce în centrul atenţiei cazul intens mediatizat al Larei Şaban, amanta politcianului Husseyin Sipahi, ucisă şi găsită moartă în Constanţa, în mai 2012. Christian Sabbagh a reluat ancheta acestui caz controversat pentru a le va oferi telespectatorilor, în această seară, de la ora 19:00, pe Kanal D, mărturii în premieră de la autorul crimei şi fratele victimei, Gilberto Şaban, aflat la închisoare. Totodată, el a descoprit o nouă pistă cu un martor cheie.

„Un fratricid consumat în primăvara anului 2012, în Constanţa, avea să mă aducă în lumea celor mai bogaţi oameni din Istanbul. Motivul? Mobilul crimei nu este credibil. Cel puţin pentru mine. Am plecat pe firul investigaţiei şi am ajuns la Istanbul, în lumea milionarilor. Am reuşit să identific un martor cheie, tot un magnat, care, fără să aibă vreun interes, a acceptat să dea adevărul în vileag, punându-l la dispoziţia autorităţilor turceşti şi deopotrivă româneşti. Acest martor a cerut ca identitatea să îi fie protejată. Nu se ştie prin ce conjunctură numele lui a fost aflat. Acum viaţa îi este pusă în pericol. Veţi afla lucruri şocante despre acest caz“, a declarat Christian Sabbagh.

Christian Sabbagh, la Istanbul FOTO Kanal D

Dezvăluirile făcute de martor, ce vizează politicieni din anturajul lui Husseyin Sipahi, mărturia mamei Larei Şaban, interceptări telefonice purtate între presupusul tată al fiicei Larei Şaban şi fratele Larei, toate ridică noi semne de întrebare asupra mobilului crimei. Pe lângă acestea, ancheta Ştirilor Kanal D atrage atenţia asupra situaţiei fiicei Larei Şaban care a fost încredinţată fără nicio anchetă socială unui apropiat al lui Husseyin, iar acum este ţinută într-un cartier rezidenţial din Istanbul.

„Toată această poveste are parfum de telenovelă. În ea se împletesc ura, misterul, dragostea, vrăjile, jocurile de culise şi un proces de paternitate cu deznodământ tragic. Pentru moment, cazul pare încheiat, fapt ce le convine de minune tuturor părţilor implicate. Un criminal care îşi ispăşeşte pedeapsa, un copil care a fost încredinţat tatălui declarat în acte şi un autor moral dincolo de orice suspiciune. Investigaţia mea duce, însă, în cu totul altă direcţie“, a mai spus Sabbagh.

FOTO Kanal D

Ancheta-serial se va difuza începând de miercuri, 26 martie, de la ora 19:00, la Ştirile Kanal D.

Gilberto Ghiunal Şaban, fratele Larei Şabam, şi complicele George Davidescu, prietenul celor doi din copilărie, au fost acuzaţi de uciderea Larei cu lovituri de ciocan în cap. Cei doi bărbaţi susţineau, la momentul arestării, că au fost doar martori la crima comisă de doi cetăţeni turci, într-un apartament din Constanţa. Senghiuzel „Lara“ Şaban (27 de ani), amanta politicianului turc Hüsseyin Sipahi, a fost asasinată pentru suma de 122.000 dolari, bani cu care voia să cumpere un apartament în Constanţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările