„Chefi la cuţite“: Probă „de foc“ în prima provocare din Bootcamp: „Cea mai grea de până acum“. Ce au avut de pregătit concurenţii FOTO

„Chefi la cuţite“: Probă „de foc“ în prima provocare din Bootcamp: „Cea mai grea de până acum“. Ce au avut de pregătit concurenţii FOTO

Florin Dumitrescu (centru) a considerat că proba grătarului a fost cea mai grea de până acum FOTO Antena 1

Audiţiile pentru show-ul culinar „Chefi la cuţite“ de la Antena 1 s-au încheiat, iar concurenţii care au primit un permis de trecere în următoarea etapă au intrat în prima probă a Bootcamp-ului, ce le-a testat abilitatea, tehnica şi modul în care fiecare dintre ei lucrează sub presiune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din sutele de candidaţi prezenţi anul acesta la preselecţiile „Chefi la cuţite“, 117 bucătari amatori s-au confruntat cu „cea mai grea probă de Bootcamp de până acum“, potrivit spuselor unuia dintre cei trei chefi, Florin Dumitrescu. Proba grătarului. 
 
Concurenţii au fost împărţiti în echipe de câte trei, având la dispoziţie un banc de lucru, două grătare şi 20 de minute pentru a-şi pregăti preparatele, de îndată ce au făcut focul, iar încercarea de aseară le-a oferit detalii chefilor despre abilitatea candidaţilor, dar şi despre modul în care lucrează în echipă.
 
„Chefi la cuţite“ Proba grătarului FOTO Antena 1
 
Deşi au avut mână liberă în ceea ce priveşte farfuriile, majoritatea au optat pentru carne de porc şi pui, pe care au marinat-o şi au asezonat-o pentru a-i oferi un gust „special“.  

„Chefi la cuţite“ Proba grătarului FOTO Antena 1
 
În vârstă de doar zece ani, Alex Mîrţ, cel mai mic dintre cei înscrişi, a mărturisit că nu a avut emoţii şi a continuat să lucreze încrezător, cot la cot cu bucătarii experimentaţi. 

Florin Dumitrescu şi concurentul Alex Mîrţ, în vârstă de numai 10 ani FOTO Antena 1
 
În urma acestei probe, jumătate dintre concurenţi vor fi eliminaţi, iar Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu îşi aşteaptă coechipierii finali pentru a lupta împreună pentru titlul emisiunii. O nouă ediţie „Chefi la cuţite“ va fi difuzată în această seară, de la ora 20.00.
 
FOTO Antena 1
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările