„Chefi la cuţite“ continuă să fie lider în audienţe: la ce distanţă a fost Antena 1 de Pro TV

„Chefi la cuţite“ continuă să fie lider în audienţe: la ce distanţă a fost Antena 1 de Pro TV

Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu au ţinut telespectatorii cu ochii pe Antena 1

„Chefi la cuţite“ a reuşit încă o dată să se claseze pe primele locuri în audienţe, după ce a forţat mutarea „MasterChef“ la altă oră.

„Chefi la cuţite“ a fost din nou lider de audienţă, punând Antena 1 în topul audienţelor TV. 

Potrivit Paginademedia.ro, la nivel naţional, emisiunea culinară de la Antena 1 a fost urmărită de 1,6 milioane de telespectatori, intersectându-se cu filmul „Savage Dig“, pe care Pro TV l-a programat în locul „MasterChef“. Kanal D şi Pro TV au avut cifre la egalitate, fiecare cu câte 1,4 milioane de telespectatori. Săptămâna trecută, Pro TV a obţinut cu „MasterChef“ sub un milion de privitori la nivel naţional, arată aceeaşi sursă citată.

La nivel urban, „Chefi la cuţite“ a înregistrat un milion de telespectatori, mult peste media postului în prime-time. Kanal D, pe locul doi, a avut 697.000 de telespectatori, iar Pro TV - 622.000 de telespectatori, faţă de 450.000, săptămâna trecută, informează aceeaşi sursă citată.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste între 18 şi 49 de ani, Antena 1 a înregistrat o cotă de piaţă record, de 32,5%, ceea ce înseamnă că o treime din persoanele care aveau televizorul deschis se uitau la postul trustului Intact. Adică, Antena 1 a avut 596.000 de telespectatori, Pro TV, pe locul doi, 350.000 de telespectatori şi Kanal D - 198.000 de telespectatori. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: