„Chefi la cuţite“: Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu şi-au ales echipele sezonului special FOTO

„Chefi la cuţite“: Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu şi-au ales echipele sezonului special FOTO

Bunica, Pici, Cătălin Scărlătescu, Robert şi Ruby FOTO Antena 1

Marţi seară, 22 mai, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu şi-au ales echipele pentru sezonul special „Chefi la cuţite-Familii la cuţite“, după ce au extras culorile tunicilor în care vor lupta alături de concurenţii lor.

Ştiri pe aceeaşi temă

În sezonul special „Chefi la cuţite – Familii la cuţite“, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu vor avea la bancurile de lucru familii formate din câte patru concurenţi care, adeseori sunt din generaţii diferite, dar uniţi de aceeaşi pasiune: gastronomia. 
 
Chef Cătălin Scărlătescu, cel care a câştigat avantajul de a-şi alege primul trupele, a mizat pe trei familii interesante, complet diferite, ce vor purta tunici roşii. Minh Binh, concurentă ce a mai luptat alături de membrul juriului în cel de-al treilea sezon al emisiunii, a revenit de data aceasta cu soţul, fiul în vârstă de 10 ani şi verişorul, reuşind să îl convingă pe cheful său preferat că în această formulă pot ajunge cât mai aproape de premiu. 
 
 
Cea de-a doua familie care s-a alăturat lui chef Cătălin este familia Crudu, formată din Ana, Daniela, tătăl fetelor şi verişorul Francisco. Evoluţia culinară a Anei, cea care a făcut parte din tabăra juratului şi în cel de-al cincilea sezon, dar şi entuziasmul Danielei au făcut ca şi de data aceasta să aibă o şansă de a face impresie în bucătăria „Chefi la cuţite“.  
 
 
Şi Ruby şi bunica sa, alături de Robert şi Pici, tour manager-ul vedetei, au fost aleşi de chef Cătălin să facă parte din această aventură culinară, cei patru mizând şi pe avantajul bunicii de a pune în farfurie preparate „ca la mama acasă“.
 
 
Din tabăra lui chef Sorin Bontea, care în sezonul acesta va lupta în culoarea mov, vor face parte alte trei familii determinate, care ştiu să dea gust preparatelor. Familia Bucci, formată din mamă, tată şi cele două fiice, are experienţă vastă în bucătărie, acesta fiind principalul motiv pentru care membrul juriului i-a ales în tabăra sa. 
 
 
Familia Surdu-Tiugă se alătură cu patru membri care au reuşit să facă impresie încă din jurizările pe nevăzute. Mama Roxana şi cele două fiice ale sale, alături de fratele său, sunt convinşi că şi mâncarea tradiţională are un cuvânt de spus în această competiţie culinară. 
 
 
O echipă care va miza pe acelaşi lucru este cea condusă de primarul din Şopârliţa, Cristinel Neagu, şi mamaia Didina, concurenţi care nu sunt străini de emoţiile de la bancul de lucru, întrucât au mai participat, pe cont propriu, în sezoanele anterioare, dar au fost invitaţi şi la jurizare, acolo unde au decis soarta chefilor. De data aceasta vor găti alături de Florina, soţia primarului, şi Lenuţa, infirmieră, dorind să demonstreze că preparatele olteneşti pot concura fără emoţii într-o luptă a gustului. 
 
 
În sezonul special al show-ului, chef Florin Dumitrescu intră în bucătăria „Chefi la cuţite“ cu trei echipe talentate, ce vor să ducă culoarea galben cât mai aproape de premiu. Familia Burlacu i-a atras atenţia chefului încă din jurizările pe nevăzute, acolo unde mama, cofetar de meserie, tatăl şi cei doi copii au reuşit să obţină toate cele trei cuţite cu două preparate care i-au lăsat pe chefi fără cuvinte. 
 
 
O altă trupă determinată este cea a familiei Băiţoi care, în ciuda faptului că este compusă din patru oameni ce lucrează în domenii complet diferite, reuşeşte să se coordoneze excelent în bucătărie. În audiţii au impresionat cu două farfurii ruseşti, motiv pentru care chef Dumitrescu a considerat că familia din Chişinău este un atu indispensabil în noua luptă a sezonului special. 
 
 
Doamna Chiţoi Vasilica, alături de bunele sale prietene, reprezintă ultima familie care se alătură competiţiei, în tabăra lui chef Florin Dumitrescu. Împreună cu verişoara ei, Ana, şi vecina Mariana Zaharia au venit la „Chefi la cuţite“ să-i cucerească pe membrii juriului cu un preparat româsc şi au reuşit nu doar să obţină cuţitul în audiţii, ci să şi ajungă în etapa confruntărilor.
 
 
Săptămâna viitoare, marţi, 28 mai, de la 20.00, pe Antena 1, chefii intră pentru prima dată în bucătăria „Chefi la cuţite“ alături de familii, în prima confruntare pe echipe a sezonului special.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: