Celebrul film „Flashdance” are parte de un remake, sub forma unui serial

Celebrul film „Flashdance” are parte de un remake, sub forma unui serial

Foto: Paramount

Paramount+ pregăteşte un remake modern al filmului "Flashdance", anunţă site-ul Deadline. Acest nou proiect va fi serial şi va fi dezvoltat pentru serviciul video la cerere CBS All Access.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lansat în 1983, "Flashdance" a lansat cariera actriţei Jennifer Beals şi este astăzi considerat un film cult. În ciuda criticilor negative când a fost lansat, el a generat 200 de milioane de euro la box office la nivel internaţional, impunându-se ca cel mai mare succes al anului în Statele Unite. 

Scenariul i-a fost încredinţat lui Tracy McMillan, scenarist pentru "Good Girls Revolt" (Amazon Prime Video). Lynda Obst, producător executiv al filmului, participă la proiect. 

Această nouă versiune o va avea în centru pe o tânără afro-americană care lucrează într-un club de striptease şi care visează să facă balet. "Dansatoarea luptă pentru a-şi găsi locul în lume, pendulând între iubire, bani, artă, prietenie şi cum se acceptă şi se iubeşte", potrivit The Hollywood Reporter.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările