Cele mai populare emisiuni pe Youtube: singurele show-uri din România care au depăşit miliardul de vizualizări

Cele mai populare emisiuni pe Youtube: singurele show-uri din România care au depăşit miliardul de vizualizări

„iUmor“ este cea mai vizionată emisiune TV din România pe Youtube FOTO Antena 1

Antena 1 este televiziunea care deţine două dintre cele mai urmărite emisiuni pe Youtube, în România, cu peste un miliard de vizualizări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Antena 1 este televiziunea care a mizat cel mai mult pe conţinutul urcat pe YouTube. Nouă din cele 12 canale din top sunt ale trustului Intact. 
 
Potrivit unor date publicate pe platforma SocialBlade, show-urile de la Antena 1 „iUmor“ şi „Next Star“ sunt, de departe, cele mai populare producţii de televiziune cu conturi pe YouTube, notează Paginademedia.ro. 
 
Cele două producţii sunt singurele emisiuni din România care au depăşit miliardul de vizualizări. Mai exact, momentele de la „iUmor“ au adus canalului de Youtube 1,7 milioane de abonaţi şi peste 1,1 miliarde de vizualizări, clasându-se pe poziţia 13 în clasamentul general şi pe primul loc în topul celor mai populare emisiuni TV.
 
Momentele din cadrul show-ului „Next Star“ publicate pe canalul de Youtube al producţiei au strâns în total 1,085,672,772 de vizualizări şi au adunat 1,49 milioane de abonaţi, canalul fiind pe locul 14 în clasamentul general şi pe doi în topul celor mai urmărite emisiuni de pe platformă.
 
Un alt post care are în top două producţii este Kanal D – „Puterea Dragostei“ (780 de milioane de vizualizări şi 900.000 de subscriberi) şi „Exatlon“ (175 de milioane de afişări şi 430.000 de abonaţi). 
În top se mai regăsesc producţii de la Antena 1 ca „Acces Direct“ (622 de milioane de vizualizări), „X Factor“ (500 de milioane de vizualizări), „Mangaliţa“ (360 de milioane de vizualizări).
 
În schimb, Pro TV este postul TV cu cea mai slabă prezenţă pe Youtube. Are o singură emisiune populară acolo: „Vocea României“, cu 200 de milioane de afişări şi 370.000 de abonaţi. 
 
O posibilă explicaţie pentru care emisiunile de la Pro TV, deşi sunt mai urmărite pe TV decât cele de la Antena 1 şi Kanal D, nu se află printre cele mai populare de pe Youtube, este aceea că oferă acces integral la toate emisiunile în mod gratuit prin intermediul platformei Pro TV Plus. În schimb, majoritatea emisiunilor de pe platforma Antena Play, oferită de Antena 1, pot fi vizionate în schimbul unui abonament, astfel fiind mai la îndemână pentru oameni să le urmărească pe Youtube. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: