Cel mai bine păstrat secret din Game of Thrones: ce i-a şoptit Dany lui Ser Jorah. Actorul Iain Glen a oferit detalii din culisele scenei emoţionante

Cel mai bine păstrat secret din Game of Thrones: ce i-a şoptit Dany lui Ser Jorah. Actorul Iain Glen a oferit detalii din culisele scenei emoţionante

Daenerys şi Ser Jorah FOTO HBO

Actorul scoţian Iain Glen, care îl joacă pe Ser Jorah, a declarat că fanii nu vor şti niciodată ce i-a şoptit Emilia Clarke, interpreta Mamei Dragonilor, în scena de debut din episodul 4 al ultimului sezon „Game of Thrones“. Mai mult, el a precizat că nimeni din echipa serialului nu cunoaşte acest lucru.

Ser Jorah a fost ucis în bătălia de la Winterfell în timp ce o proteja pe Daenerys, regina lui şi femeia pe care a iubit-o. În scena în care îşi ia rămas bun de la Jorah, Mama Dragonilor îi şi şopteşte ceva la ureche, însă cuvintele nu se aud şi nici nu apar pe ecran.
 
Într-un interviu pentru Entertainment Weekly realizat chiar după ce a fost filmată scena, Iain Glen a dezvăluit că intenţia a fost ca telespectatorii să nu audă ce şopteşte Dany, la fel şi ceilalţi membri ai echipei. De altfel, potrivit scenariului, „Daenerys îi şopteşte ceva ce el nu va auzi niciodată, iar noi nu vom şti niciodată“. 
 
Mai mult decât atât, creatorii „Game of Thrones“ au rugat-o pe actriţa Emilia Clarke să-şi scrie singură respectiva replică şi ea să rămână un secret. 
 
„A fost o frază sinceră, reală, însemnată pentru acel moment, ceva ce nu voi uita niciodată“, a mărturisit Glen. Întrebat dacă îi este greu să facă faţă fanilor care insistă să afle ce i-a spus Dany, actorul a replicat: „Da, dar ştiţi ceva? Voi preţui mereu acele cuvinte pentru că nimeni în afară de noi doi nu le va şti vreodată. Este o amintire pe care o voi păstra doar pentru mine“.

Doar două episoade ne mai despart de finalul „Game of Thrones“, care va fi difuzat pe 19 mai. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: