Cel mai aşteptat duel de la Ferma: Cătălin Moroşanu şi Cătălin Zmărăndescu intră în ringul de la Pro TV FOTO

Cel mai aşteptat duel de la Ferma: Cătălin Moroşanu şi Cătălin Zmărăndescu intră în ringul de la Pro TV FOTO

FOTO PRO TV

Cătălin Zmărăndescu, multiplu campion MMA, şi Cătălin Moroşanu se vor duela în următoarea ediţie „Ferma“, de la Pro TV, ce va avea loc marţi, 16 aprilie.

Din prima clipă de când a păşit Cătălin Zmărăndescu în Fermă, toţi s-au întrebat acelaşi lucru: pe când un duel între cei mai puternici bărbaţi din concurs? 
 
Inevitabilul s-a produs la nici o săptămână de la intrarea în show a lui Zmărăndescu, multiplul campion mondial la MMA. E un adversar de temut care a venit să le facă viaţa imposibilă concurenţilor, iar Moroşanu se simte ameninţat.
 
„Mă simt vizat prin prezenţa lui Zmărăndescu aici“, au fost cuvintele lui Moroşanu.
 
Astfel, „duelul giganţilor“, va avea loc în următoarea ediţie Ferma, de marţi seară, 16 aprilie. La fel ca în sport, doar unul va ieşi învingător. 
 
Deşi nu s-a alăturat niciunui grup în momentul de faţă, „Bandiţii“ simt că au nevoie de un om ca Zmărăndescu în grup, fiind singurul care îi poate face faţă lui Moroşanu, dar şi strategiilor  puse la cale de el. 
 

FOTO PRO TV 
 
Fostul luptător K1, care s-a remarcat şi ca bodyguard al lui Gigi Becali, Cătălin Zmărăndescu (46 de ani) este noul concurent care li s-a alătura celor din fermă şi este hotărât să câştige marele premiu de 50.000 mii euro. 
 
FOTO PRO TV 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: