Ceartă între Andreea Tonciu şi Laura Giurcanu la Survivor România: „Dacă vedea bărbatul meu imagini aşa cu mine, mă lua pe sus”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Tonciu si Laura Giurcanu

Aşa cum şi-a obişnuit deja fanii, Andreea Tonciu este o fire vulcanică pe care uneori o urmăresc conflictele. Cea mai recentă ceartă a acesteia a avut loc la „Survivor România”, după ce Andreea i-a făcut un reproş Laurei Giurcanu.

Laura Giurcanu a luat foc la Survivor, după ce Andreea Tonciu, colega ei de echipă, a început, în stilul caracteristic, să comenteze o situaţie dintre doi Faimoşi, care nu avea nicio legătură cu jocul în sine.

Ce i-a reproşat Andreea Tonciu Laurei Giurcanu

Este vorba despre TJ Miles şi modelul Laura Giurcanu, care au petrecut câteva ore împreună în apă. Andreea Tonciu a acuzat-o astfel pe Laura că, deşi se află într-o relaţie şi are iubit acasă, îşi permite să stea atât de mult în compania unui bărbat.

„Dacă vedea bărbatul meu imagini aşa cu mine....Păi venea direct aici în Republica Dominicană, mă lua pe sus”, a declarat Andreea Tonciu în ediţia de duminică, 23 ianuarie. „Vi se pare normal să ai acasă iubit şi să stai 3, 4 ore cu alt bărbat aşa în apă?! Mie mi se pare aberant să ai iubit şi să stai în apă cu un băiat”, a continuat Andreea.

Află pe Click! care a fost reacţia Laurei Giurcanu

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite