Cea mai tragică moarte din Game of Thrones? Producătorii au şters paharul de cafea stârnind şi mai multe glume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daenerys, Mama Dragonilor FOTO HBO
Daenerys, Mama Dragonilor FOTO HBO

Echipa HBO a eliminat discret paharul de la Starbucks uitat pe masă în episodul patru din ultimul sezon „Game of Thrones“, eroare care a creat o adevărată isterie. Însă secretul nu a ţinut prea mult, iar fanii s-au grăbit să facă noi glume pe seama „uciderii“ personajului nedorit.

În ciuda atenţiei la detalii pentru care sunt cunoscuţi creatorii serialului, în episodul „The Last of the Starks“ cineva a uitat un pahar cu cafea în faţa Mamei Dragonilor, fapt ce a atras o mulţime de glume, dar şi critici. 

HBO a intrat în joc şi a dat un răspuns cel puţin la fel de amuzant ca meme-urile apărute online: „Latte-ul care apare în episod a fost o greşeală. Daenerys comandase un ceai din ierburi

Apoi, foarte discret, au şters paharul de la Starbucks din scenă, ceea ce a provocat un alt val de glume, cei mai mulţi amuzându-se pe seama „morţii rapide“ şi avansând rugăminţi către echipa HBO să îndrepte şi alte scene dezamăgitoare. 

„Chiar am crezut sincer că acel pahar de cafea va fi singurul care va rămâne în picioare până la final“, „Au şters un pahar de cafea, însă nu pot să editeze o scenă în care Jon să-l mângâie pe Ghost, aşa cumn merită?“, „Super. Poate dacă ne plângem suficient de mult vor rescrie tot sezonul“, „De fiecare dată când mă îndrăgostesc de un personaj ajunge să moară tragic“, sunt doar câteva dintre comentariile haioase culese de Bored Panda.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite