Cine l-a înlocuit pe Alex Velea la „Acces Direct“: „Nu mă ajută faţa pentru cazurile sociale“

Cine l-a înlocuit pe Alex Velea la „Acces Direct“: „Nu mă ajută faţa pentru cazurile sociale“

Simona Gherghe şi Alex Velea au început să prezinte împreună emisiunea de la Antena 1 la finele lunii august a anului trecut FOTO Antena 1

După ce cântăreţul Alex Velea (34 de ani) şi-a încheiat colaborarea cu Antena 1, acesta a fost înlocuit cu o altă vedetă din showbiz-ul românesc care, însă, va prezenta doar partea de divertisment a emisiunii „Acces Direct“, alături de Simona Gherghe (40 de ani).

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce la începutul săptămânii, în prima ediţie a noului sezon, Simona Gherghe a anunţat plecarea lui Alex Velea de la „Acces Direct“, trustul l-a introdus în rolul de co-prezentator al emisiunii pe unul din componenţii trupei Alb Negru, Andrei Ştefănescu (41 de ani), care în ultimii ani a apărut în mai multe show-uri ale postului Antena 1. 
 
Se pare că această idee i-a aparţinut lui Dan Capatos (45 de ani), prezentatorul show-ului de noapte „Xtra Night Show“, după cum chiar el a afirmat: „Ştie toată lumea că sunt campionul gafelor. Ai debutat la ora 17.00?! Nu mai e un secret? Co-prezentatorul Simonei Gherghe, în locul lui Alex Velea, începând cu acest sezon este Andrei Ştefănescu. El intră doar pe părţile de divertisment ale emisiunii. O idee pe care mi-au furat-o şefii şi au plasat-o la Acces Direct“.
 
Astfel, Andrei Ştefănescu va prezenta doar părţile de divertisment ale emisiunii, artistul considerând că nu i s-ar potrivi cazurile sociale: „Am avut două apariţii până acum. A fost drăguţ. Pe finalul emisiunii, atunci când încep momentele de divertisment ale emisiunii. Nu mă ajută faţa pentru cazurile sociale. Îţi dai seama cum aş arăta eu serios lângă Simona? Nu cred că aş face faţă să stau să discut...“.  
 
Andrei Ştefănescu 

Andrei Ştefănescu, recent întors de la filmările pentru „Asia Express: Drumul Elefantului“, face parte din trupa Alb Negru, alături de Kamara. El este cunoscut şi pentru participările sale alături de Liviu Vârciu în emisiuni ale Antenei 1, precum „Asia Express“, „Poftiţi la Nea Mărin/Poftiţi pe la noi“, dar şi pentru rolul de prezentator în cadrul show-ului „iUmor“.  
 
 
Simona Gherghe, în anunţul pe care l-a făcut referitor la plecarea lui Alex Velea, a menţionat şi motivul pentru care artistul a încheiat colaborarea cu Antena 1: „După cum puteţi vedea, sunt singură astăzi şi aşa voi fi şi de acum încolo şi chiar cu acest lucru vreau să încep emisiunea şi noul sezon. Să-i mulţumesc, în primul rând, lui Alex Velea pentru sezonul trecut, pentru faptul că a fost un coleg minunat. Alex, ştiţi cu toţii, are o carieră de mare succes în muzică şi cred că e destul de dificil să fii foarte bun acolo şi să vii şi la un program zilnic de două ore. E destul de complicat, aşa că a ales să meargă mai departe cu proiectele lui muzicale, mai ales că ştiu de la el că pregăteşte ceva foarte tare. Aşadar, mulţumim, Alex Velea şi multă baftă pe viitor“.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: