Ce televiziune va transmite meciul de fotbal Ucraina – România

Ce televiziune va transmite meciul de fotbal Ucraina – România

Adrian Mutu FOTO Sportpictureseu/ Jussi Eskola

Naţionala U21, antrenată de Adrian Mutu, dispută un meci crucial pentru calificarea la turneul final, pe 9 octombrie, în Ucraina. Microbiştii vor putea urmări partida în exclusivitate pe Prima TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

După parcursul de excepţie de la turneul final din 2019, Naţionala de tineret este iar în atenţia iubitorilor fotbalului din România. Jucătorii lui Adrian Mutu vor încerca să obţină o nouă calificare la un turneu final, iar meciul din Ucraina este de o importanţă capitală. 

Prima TV este televiziunea care va transmite în direct şi în exclusivitate partida ce se va desfăşura pe 9 octombrie, de la ora 18:30.

România a mai întâlnit Ucraina anul trecut, în meciul tur desfăşurat la Ploiesti, obţinând o victorie categorică cu scorul de 3-0. Tricolorii mici se afla pe locul 2 in grupa a 8 a, după naţionala Danemarcei, cu 16 puncte, în timp ce Ucraina se află în urma României, pe locul 3, cu 7 puncte.

„Tricolorii” speră să participe la un nou turneu final, în 2021, după ce în 2019 Naţionala de tineret a ajuns până în semifinalele turneului, obţinând astfel şi o calificare istorică la turneul olimpic.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările