Ce sumă încasează Cream pentru apariţia în Ferma: cântăreaţa e printre cel mai bine plătite concurente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudia Pavel FOTO Pro TV
Claudia Pavel FOTO Pro TV

Cântăreaţa Claudia Pavel (34 de ani), alias Cream, este una dintre concurentele cel mai bine plătite din cadrul reality show-ului „Ferma“, de la Pro TV. Ea a încasat o sumă uriaşă, mai mare decât cea primită pentru prezenţa în competiţia „Exatlon“, difuzată de Kanal D.

Claudia Pavel, cunoscută şi pentru participarea în cadrul competiţiei „Exatlon“, este acum una dintre cel mai bine plătite vedete din emisiunea „Ferma“. 

Surse apropiate solistei spun că ar câştiga de la Pro TV 50.000 de euro pe lună, sumă mai mare decât cea pe care a încasat-o de la Kanal D, mai exact 40.000 de euro pentru luna pe care a petrecut-o în Republica Dominicană, potrivit Click

Aceleaşi surse spun că acesta ar fi motivul pentru care vedeta a stârnit invidie în rândul concurenţilor.

Deşi o perioadă a refuzat reality show-urile, pe motiv că ar fi ţinut-o departe de casă şi de fiul ei, Noah (6 ani), ea a început să accepte ofertele, spune ea, pentru ca băieţelul ei să fie mândră de ea pentru că este luptătoare. Îşi doreşte ca prin participarea la „Ferma“ să îi demonstreze că nu totul vine uşor în viaţă şi că trebuie să aibă mereu mentalitate de câştigător: „Cel mai important rol din viaţa mea e cel de mamă şi vreau să fiu un model pentru el. Să îi arăt că un nou început duce întotdeauna la ceva bun şi că mama lui nu e doar o persoană cunoscută. E şi o luptătoare“.

În cadrul celei de-a doua ediţii a reality show-ului „Ferma“, Claudia Pavel a intrat la duel cu Ame şi datorită faptului că s-a mobilizat, a fost mai rapidă şi mai puternică decât colega sa, cântăreaţa a rămas în competiţie. Deşi duelul constă în trei probe, concurentele au parcurs doar două dintre acestea, deoarece Claudia Pavel le-a câştigat pe ambele. Câştigătorul show-ului va pleca acasă cu un cec în valoare de 50.000 de euro. 

ame claudia pavel duel ferma foto pro tv

Ame Călin şi Claudia Pavel, în cea de-a doua probă a duelului FOTO Pro TV

Claudia Pavel, alias Cream, şi-a făcut debutul muzical la 15 ani în trupa Candy, iar apoi a decis să continue ca artist solo, lansând multe hit-uri pe piaţa din România. A avut multe ocazii să o ia de la zero, dar şi-a găsit universul în Noah, fiul ei, căruia îi este şi mamă, şi tată. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite