Ce spun Smiley şi câştigătorul lui despre critici: „Este fără precedent ceea ce a făcut Bogdan pentru Vocea României“ VIDEO

Ce spun Smiley şi câştigătorul lui despre critici: „Este fără precedent ceea ce a făcut Bogdan pentru Vocea României“ VIDEO

Smiley şi Bogdan Ioan le-au răspuns criticilor FOTO Facebook Smiley

Câştigătorul Vocea României 2018, Bogdan Ioan (28 de ani), este de părere că nu poate mulţumi pe toată lumea, ceea ce este firesc, însă nu este de acord cu jignirile. De asemenea, antrenorul său, Smiley, a făcut câteva precizări cu privire la controversele iscate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bogdan Ioan a fost desemnat câştigătorul titlului de Vocea României 2018 şi al premiului de 100.000 de euro. Deşi a primit cele mai multe voturi de la telespectatori, există şi persoane care consideră că nu merita să ajungă atât de departe în concurs şi nici să câştige trofeul, considerându-l „doar un imitator al lui Michael Jackson“

Înainte de finala Vocea României, Bogdan Ioan a acordat un interviu ziarului „Adevărul“ în care s-a declarat dezamăgit de unele reacţii şi a subliniat că nu este corect să fie redus la „imitator“ având în vedere că a cântat şi altfel de piese de-a lungul competiţiei.

„Acesta este timbrul meu vocal. Nu încerc să imit sau să mă folosesc de vocea lui Michael Jackson. În această emisiune am fost scos de mai multe ori din zona mea de confort, tocmai pentru a le arăta oamenilor că nu cânt doar Michael Jackson, ci că pot aborda şi alte stiluri muzicale. Am văzut şi anumite critici şi este normal să fie păreri împărţite, dar nu e normal să jigneşti pe cineva. Sunt un om simplu care s-a înscris la un concurs şi nu am avut vreo intenţie să fac rău cuiva. Când am citit anumite comentarii răutăcioase, am avut un mic moment de dezamăgire, dar încerc să citesc doar mesajele pozitive pe care le primesc pe paginile mele de socializare“, ne-a declarat Bogdan Ioan.

 

De asemenea, după ce a fost desemnat învingător, tânărul a spus pentru unsitedemuzica.ro că respectă opiniile tuturor: „Toată lumea vorbeşte de mine şi de Michael. Unii au aprecieri, alţii nu. Eu nu am nimic cu nimeni, fiecare are dreptul la opinie, eu pur şi simplu m-am înscris la un concurs, lumea a decis, până la urmă votează publicul. Eu m-am bucurat de fiecare moment şi sper că şi cei de acasă au făcut-o“.

Smiley şi-a apărat concurentul în timpul finalei Vocea României şi a declarat că Bogdan a reuşit să pună emisiunea pe harta globală, referindu-se la faptul că audiţia sa, în care a cântat „Earth Song“, a devenit cel mai vizualizat din istoria emisiunii de la Pro TV şi ocupă locul patru în topul celor mai bune prestaţii de la The Voice Global. 

„Am auzit de atâtea ori treaba asta «Da, cântă foarte bine Michael Jackson» şi pare că e ceva simplu, pare că e ceva la îndemâna oricui, dar de fapt nu e deloc. Dacă sunt de acord cu colegii mei? Da, Bogdan nu e un artist. Bogdan e inspirat de unul dintre cei mai mari artişti ai tuturor timpurilor, dar asta nu înseamnă că el nu va evolua de acum încolo. Dar ceea ce a făcut el pentru Vocea României, nu Vocea României pentru el, este fără precedent. Bogdan nu numai că a pus Vocea României pe harta vocilor din toată lumea, dar a readus unul dintre cei mai mari artişti din toate timpurile în atenţia oamenilor şi a copiilor. După ce Bogdan a apărut la Vocea României, foarte mulţi copii au căutat pe Google să vadă cine este Michael Jackson şi ce a făcut el. Mulţi l-au descoperit şi probabil că Michael Jackson va continua să inspire generaţii întregi de artişti. Şi pe mine m-a inspirat şi mă inspiră în continuare. Bogdan, îţi mulţumesc că mi-ai oferit nişte momente unice“, a spus Smiley după ce finalistul său a cântat o altă piesă din repertoriul Regelui Pop, „Billie Jean“.

  

Într-o declaraţie pentru unsitedemuzica.ro, Smiley a subliniat că discuţiile stârnite de câştigătorul său nu înseamnă decât că el contează şi nu îi lasă pe oameni indiferenţi: „Sunt foarte bucuros că Bogdan a reuşit să strângă atâtea păreri, şi de bine, şi de rău, asta înseamnă că el contează, asta înseamnă că a stârnit ceva în oameni. E o mare performanţă să te apropii de Michael Jackson, dar cred că în finală Bogdan a demonstrat că poate cânta şi alte lucruri. Sper ca Bogdan să reuşească să ajungă fizic pe unde a ajuns filmuleţul lui viral. Eu în atâţia ani de Vocea României am învăţat aşa: oamenii răspund în primul rând la vibraţia pe care concurentul o are pe scenă. Contează foarte mult să ai o voce foarte bună, contează să fii talentat, dar este foarte important şi să transmiţi starea ta interioară şi el a făcut asta. Dacă oamenii l-au votat au simţit ceva aparte când l-au auzit şi l-au văzut. În fiecare an câştigătorul a fost contestat şi apreciat în acelaşi timp, noi ne-am obişnuit cu povestea asta“.

citeste totul despre: