Ce seriale sunt difuzate la liber de HBO. Filmele pe care poţi să le vizionezi gratuit

Ce seriale sunt difuzate la liber de HBO. Filmele pe care poţi să le vizionezi gratuit

Julia Louis-Dreyfus joacă în „Veep“ FOTO IMDb

HBO difuzează gratuit fiecare episod din nouă dintre cele mai cunoscute seriale ale serviciului de streaming, alături de 20 de filme.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Pentru a oferi o oarecare doză de divertisment celor care lucrează pentru a menţine oamenii în siguranţă şi sănătoşi în perioada de izolare cauzată de pandemia de coronavirus, HBO pune la dispoziţie aproape 500 de ore de programe de top, ce vor fi transmise gratuit pentru o perioadă limitată pe HBO Now şi HBO Go - fără un abonament - începând de vineri, 3 aprilie“, a anunţat compania, potrivit ew.com.
 
Sunt incluse serialele „The Sopranos“, „Veep“, „Six Feet Under“, „Ballers“, „Barry“, „Silicon Valley“, „The Wire“, „Succession“ şi „True Blood“. 
 
Există, de asemenea, 20 de filme Warner Bros. incluse în pachetul gratuit, precum „Detectivul Pokémon Pikachu“, „The Lego Movie 2: The Second Part“ şi „Crazy, Stupid, Love“.
 
În pachet sunt, de asemenea, 10 documentare şi serii de documentare, inclusiv „McMillion $“ şi „The Case Against Adnan Syed“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: