Ce puteţi vedea în grila de toamnă a postului Digi24: interviuri şi reportaje exclusive, dar şi schimbări majore

Ce puteţi vedea în grila de toamnă a postului Digi24: interviuri şi reportaje exclusive, dar şi schimbări majore

Preşedintele Georgiei, Ghiorghi Margvelaşvili, va fi invitat în emisiunea „Paşaport diplomatic“ FOTO Digi24

Din 5 septembrie la Digi24 emisiunile de weekend, între care „Paşaport diplomatic“, „Imparţial“ şi „Bonton“ revin cu noi sezoane, ce aduc interviuri şi reportaje în exclusivitate, dar şi modificări importante.

Ştiri pe aceeaşi temă

 „Jurnalul pentru copii“ se întoarce la o noua oră, respectiv 09.30 în loc de 8.30, în fiecare sâmbată şi duminică. Din 5 septembrie,  Miruna şi Maria le dau întâlnire telespectatorilor în singura emisiune dedicată întregii familii.

Cai putere turaţi la maximum, cascadorii în premieră în România şi un nou prezentator. Aşa îşi începe emisiunea „La volan“, difuzată în fiecare sâmbătă, de la 10.30, noul sezon. Jurnalistul Bogdan Mirică va fi, din 5 septembrie, gazda pasionaţilor de maşini. 

La „Bonton“ Bucureştiul renaşte în această toamnă într-o serie de reportaje despre cele mai impresionante şi mai reuşite restaurări din Bucureşti. Echipa Digi24 intră în culisele restaurării unor clădiri precum Grand Hotel de Boulevard, o emblemă a Bucureştiului de odinioară, Palatul Chrissoveloni şi Hotelul Continental.

Aromele şi reţetele savuroase îşi fac şi ele loc în grila de toamnă a Digi24. Marius Tudosiei şi a lui „Sănătate în bucate“ revin din 5 septembrie, de la 12.30,  cu un invitat de seamă, Chef Joseph Hadad.

Sâmbătă, de la 14.30, la „Digicult“, echipa emisiunii l-a descoperit pe ploieşteanul care a transformat pasiunea pentru incunabule într-o bibliotecă de o valoare inestimabilă. Are acasă mii de exemplare de cărţi vechi şi rare şi a salvat din mâinile comuniştilor alte mii de exemplare de cărţi preţioase. În România, oficial, există aproximativ 1348 de exemplare de cărţi rare, vechi de peste 500 de ani, care pentru colecţionarii din întreaga lume constituie o adevărată comoară, cu o valoare estimată la 164 de milioane de euro. 

Prima ediţie din noul sezon de „Tinereţe fără bătrâneţe“, emisiune prezentată de Izabela Pănescu, este dedicată unui fenomen care ne priveşte direct, consumerismul. Astfel, duminică, de la 13.30, va fi prezentată o analiză cu privire la ce s-a întâmplat cu obiceiurile noastre alimentare în ultimii 25 de ani.

Flavia Negoescu va încerca să traducă lumea tehnologiei pe înţelesul tuturor în  noua rubrică „Dicţionar tech“, din emisiunea „2.0“, de duminică, de la 11.30. 

Sâmbătă, de la 22.30, la „Paşaport diplomatic“, va fi invitat preşedintele Georgiei, Ghiorghi Margvelaşvili, care vorbeşte, în exclusivitate la Digi24, despre acceptarea ţării sale în NATO şi UE.

Michel Hazanavicius, regizorul filmului „Artistul“,  recompensat  cu cinci premii Oscar, a vorbit cu echipa emisiunii „Ca-n filme“ despre planurile sale de viitor. Interviul poate fi urmărit duminică, de la 16.30.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: