Ce nu ştiaţi despre Tanti Florica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Călinescu în travesti, în rolul Tanti Florica FOTO Pro TV
Florin Călinescu în travesti, în rolul Tanti Florica FOTO Pro TV

Cel de-al doilea sezon al sitcomului „Tanti Florica“ începe la pro TV miercuri, 2 octombrie, de la 21.30. Florin Călinescu intră din nou în haiele - şi mai ales perucile – îndrăgitului personaj.

Tanti Florica va schimba câteva coafuri şi culori ale părului, dar îşi va păstra limba la fel de ascuţită.

Telespectatorii o vor putea admira blondă, brunetă, şatenă, căruntă şi roşcată, vor vedea cum se comportă când îşi face cont pe Facebook, când primeşte oferta de a realiza propria emisiune şi vor fi alături de ea când se va reîntâlni cu o iubire din tinereţe. Ca de obicei, nu va fi întâmplare pe care să nu o dezbată în stilul care a consacrat-o şi nici problemă care să nu-i ajungă la urechi.

Până la momentul în care telespectatorii se vor reîntâlni cu simpaticul personaj, iată câteva lucruri din culisele serialului.

  • În cel de-al doilea sezon al sitcom-ului, Tanti Florica va defila în 15 peruci şi 30 de costumaţii diferite.
  • Într-o zi de filmare, pe platouri sunt peste 80 de oameni, actori şi membri ai echipei.
  • Într-o zi de filmare, cei 80 de oameni consumă, în medie, 20 de litri de cafea.
  • Cel mai punctual om din echipă este persoana care se ocupă de catering. Până se adună toată echipa, aceasta are grijă ca totul să fie cald şi proaspăt.
  • Căţelul care apare în primul episod al sitcomului, difuzat pe 2 octombrie, de la 21:30, la ProTV, este al Cristinei Mihăilescu, cea care dă viaţă personajului Maria. Actriţa îl are de aproape 10 ani.
  • Tania Popa, interpreta Elenei, are un atelier de creaţie vestimentară care îi poartă numele. Actriţa cântă într-o formaţie de muzică rusească – Tania Popa & Friends.
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite